30 Nisan 2024 Salı

Başkan Tural’dan üniversite öğrencilerine müjde

Başkan Tural’dan üniversite öğrencilerine müjde

Isparta

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Süleyman Demirel Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu. ‘Öğrenci dostu belediyecilik’ anlayışıyla gençlere her alanda destek verecekleri söyleyen Tural,”Ulaşım ücretlerinde belediye olarak öğrencilere destek vereceğiz. Bu şehrin her caddesinde WiFi ağı kurulacak ve internete ulaşım kolaylaşacak. Giysi yıkama merkeziyle artık çamaşırlarınızı yıkama derdinden kurtulacaksınız.” dedi. 

İYİ Parti’nin Isparta Belediye Başkan Adayı  Ahmet Tural, seçim çalışmaları kapsamında sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyor. Seçimlere kısa bir süre kala şehirde fark yaratan ve dikkat çeken projeleriyle halkın gönlünde taht kuran Tural, bugün üniversite öğrencileriyle buluştu. Süleyman Demirel Üniversitesi kampüsünde öğrencilerle sohbet eden Tural’a en çok toplu ulaşım, otobüs sefer sayısı azlığı ve mahallelerden doğrudan üniversiteye sefer yapılması, otobüs seferlerinin süresinin uzatılması talepleri geldi. 
 
ÖĞRENCİLERE VAADLERİNİ SIRALADI 

Üniversite öğrencilerinin bu şehrin kültür elçileri olduğunu ifade eden Tural, “Siz memleketlerinize gittiğinizde Isparta’nın tanıtımını yapıyorsunuz. O yüzden Isparta’da sizlerin yaşamını kolaylaştıracak hizmetleri sunmak bizlerin görevi. Ulaşımla ilgili sorunlarınızın hepsini biliyoruz. Çözümünü de biliyoruz. Göreve geldiğimizde ulaşımla ilgili sıkıntılarınız kalmayacak. Ulaşım ücretlerinde belediye olarak öğrencilere destek vereceğiz. Bu şehrin her caddesinde WiFi ağı kurulacak ve internete ulaşım kolaylaşacak. Giysi yıkama merkeziyle artık çamaşırlarınızı yıkama derdinden kurtulacaksınız.Biz sizlerin çamaşırla falan uğraşmasını istemiyoruz. Siz getirin çamaşırlarınızı giysi yıkama merkezine burada ücretsiz yıkansın, ütülensin ertesi gün teslim alın” diye konuştu.

 

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR