28 Nisan 2024 Pazar

BAŞKAN PARLAK'TAN KURUM ZİYARETLERİ

BAŞKAN PARLAK'TAN KURUM ZİYARETLERİ

Isparta

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Isparta'da kurum ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Parlak'a Şehir Hastanesi Başhekimi Ruşen Keskin, İl Genel Meclis üyeleri eşlik etti.  

Başkan Parlak ve beraberindekiler ilk olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu'nu ziyaret etti. Ardından TKDK Koordinatörü Süleyman Gülcü ziyaret edildi. Son alarak İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya ziyaret edildi.

Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Isparta dişçi

29 Aralık 2019 Pazar 11:44

Başkanı eleştirmek tabikide iyi ama dozunda yapılırsa yok jipe binmiş sende bu 4 yıl içinde hazırlan çalış karşısına çık başkanı indir sen bin öyle burdan yazmakla olmuyor terikçilik yapmayın başkan kurum ziyaretlerine elbette gidecek bundan rahatsız olmayın zamanı geliyor o kurumların başındakilere ricada bulunuyor keçiborlu için kim bir hizmet yapıyorsa ondan Allah binkere razı olsun

Belkıs

28 Aralık 2019 Cumartesi 10:24

Beyaz eşyacının ne işi var kurumlara iş verin diye mi

Keciborlu genc

26 Aralık 2019 Perşembe 12:02

Baskan ve yandakcilari oy isterken evlere kadar gelip oy dileniyordunuz simdi yuzumuze bakilmiyor.is istiyoruz yok . Zabita emekli olup oglunu zabita ettiniz . Berber dukkani olan adami bankaya cayci ettiniz isi olana tekrar is verdiniz. Ama siz gene geleceksiniz 4 sene sonra eve oy dileniceksiniz. O zman soz bizde olacak o jipi neden aldigin da belli oldu yaptiginiz yollar yuzunden arabanin on duzeni gitti sanayiye gidiyorum . Sen rahat ca o gobegini biraz daha buyut .

Ali

25 Aralık 2019 Çarşamba 17:43

Sayın başkan Isparta da ki kurumları gezeceğine keçiborluya bi baksın TOKİ tarafı bataklığa döndü şehir içi köstebek yuvası gibi yol seçilince insanlarla işi bitti tabi boş işlerle uğraşmasın seçildiğinden beri tek bir faaliyet yok keçiborluda ara sıra keçiborluya da bir çıksın baksın sokaklara

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR