03 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Mustafa Özer göreve hızlı başladı

Başkan Mustafa Özer göreve hızlı başladı

Isparta

Dün mazbatasını alarak Eğirdir Belediye Başkanlığı görevine başlayan Başkan Mustafa ÖZER göreve gelir gelmez ilk talimatlarını temizlik üzerine verdi. 
Eğirdir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Birimi başta olmak üzere paklama ve temizlik işleri birimi de hummalı bir çalışma içerisine girdi. 
Başkan Mustafa ÖZER’in talimatları ile ‘Yaklaşan mübarek Ramazan Bayramı öncesi Eğirdir’deki tüm cami ve türbelerimizin temizlikleri belediye personellerimiz tarafından yapılıyor. Mezarlıklarımız temizleniyor, baharın gelişi ile çiçek dikilecek çiçek parselleri hazırlanıyor. Tüm mahallelerimizde ot, mıntıka ve süpürge faaliyetleri yapılıyor. Orta refüjlerde bulunan elma ağaçlarının ilaçlama faaliyeti, Park Bahçeler Birimimizde üretimi yapılan tohumdan üretilen çiçekler dikime hazırlanıyor. İlçemizdeki ve köylerdeki çöplerin alınması, kül temizlikleri yapılıyor. 
Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa ÖZER; ‘Temizlik İmandan Gelir’ Eğirdir’li vatandaşlarımızın kullanımında olan Belediyemiz sınırları içerisindeki başta camii ve türbeler, park ve bahçeler, yürüyüş yolları, sokaklarımız, caddelerimiz, göl kenarlarımız her zaman temiz bir şekilde olacaktır.’ ifadelerini kullandı. 

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Başarılar a cvp

08 Nisan 2024 Pazartesi 15:27

Hiç merak etmeyin ondan şüpheniz olmasın çok daha iyi çalışmalara şahit olacaksınız

Başarılar

04 Nisan 2024 Perşembe 14:43

Isparta Belediyesi Başkan Şükrü Başdeğirmen çalışmalarını örnek alırsa başarısını katlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR