01 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Başdeğirmen makamının başına geçti

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bugün mazbatasını aldıktan sonra Isparta Belediye Binası’na giderek makamının başına geçti.

Isparta

Başkan Başdeğirmen, belediye binasının önünde kendisini bekleyen vatandaşları selamlayarak binaya girdi. Belediye personeli tarafından yoluna güller dökülerek karşılanan Başdeğirmen, makamına geçtikten sonra açıklamalarda bulundu. Başkan Başdeğirmen; “Rabbim utandırmasın, görevi aldık çok şükür. Bu ulvi görevi Allah tekrar nasip etti. İnşallah, sizlerle beraber, hep beraber Isparta’mıza en iyi hizmeti verebilmek için mücadelemiz başladığımız yerde hiç durmadan bugün de durmadan devam edecektir inşallah. Ara vermeden bütün projelerimiz sağlıklı bir şekilde sonuca erecektir. Isparta’mıza gerçekten geçtiğimiz 5 yıl içerisinde zor dönemlerden geçmemize rağmen çok değerli inşaatlar ve altyapılar oluşturduk. Değerli yatırımlar getirdik. Buraya gelmeden önce Engelsiz Gençlik Merkezi’nin müteahhiti ile görüşmek için şantiyeye gittim. İnşaatı görünce inanın gururlandım. Isparta’mıza böyle bir binanın gelmesi bizim için çok değerliydi. Müteahhite sordum; ‘Bu tip binalar yani engelsiz gençlik merkezleri başka illerde var mı? diye. Gaziantep’te, İstanbul’da, Ankarada var. Bir de Antalya’ya yapılıyor’ dedi. Antalya’ya yapılan kaç metrekare? diye sordum. ‘4 Bin metrekare’ dedi. ‘En büyüklerinden bir tanesi Antalya’ya yapılıyor’ dedi. Bizimki kaç Bin metrekare dedim ‘8 Bin 500 metrekare’ dedi. Böyle bir engelsiz yaşam merkezi başarıdır arkadaşlar. Bunları ekibimizle, teşkilatımızla başardık. Meclis üyelerimize şunu söylemek istiyorum. Çıta bir önceki seferden çok daha yüksek. Geçen seferkinden daha fazlasını yapmak zorundayız. Isparta her şeyin en iyisine layıktır” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İşçi

07 Nisan 2024 Pazar 09:34

Cokmu rahatsın işden surdüklerın cıkardıkların

ibrahim Bozdoğan

07 Nisan 2024 Pazar 07:44

Isparta sizi çok sevdi sayın Başkanım Ispartamız sayenizde nefes aldı. Bu dönem Allah izin verirse sayılı iller arasına gireceğine yürekten inanıyoruz. Rabbim yolunuzu açık etsin Başarılar dilerz. Evladınıza ve tüm hastalarımıza şifalar versin inşallah...

KULEÖNLU

06 Nisan 2024 Cumartesi 13:35

abe başkan iyi adam akp degilim ama gercekten iyi adam

Medine camiinden Mehmet usta

06 Nisan 2024 Cumartesi 05:15

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah başkanım.. O kadar iftira, o kadar gerçek dışı beyanlarla yine de yıkamadılar ...Ama hepsini kavak devirir gibi devirdin...Helalin var.. İşte bu siyasi partiyle alakası az, sen kimsesizlerin kimi oldun, gönüllere taht kurdun, engellilerin engellerini kaldırdın.. Allah razı olsun, teşekkürler başkanım... Başarılarının devamını diliyoruz... Saygılar...

Remzi A.

06 Nisan 2024 Cumartesi 04:49

Çarşının göbeğinde alt geçite ailemle girdim,birden kavganın ortasında bulduk kendimizi. Sayın başkan bu çingeneleri daha ne kadar orda barındaracaksın,dün sabah nereye kaçacağımızı bilemedik! Belediye bu kadar mı zayıf!

Dava

06 Nisan 2024 Cumartesi 01:51

Başkanım Müdürlerini gözden geçir içlerinde bırak müdürlüğü memur bile olamayacak vasıfsızlar var.

Şirin

06 Nisan 2024 Cumartesi 00:57

Allah'ım evladına şifa versin Allah muvaffak etsin umarım iyi projelerle ilimiz yaşanır iller arasında olacaktır

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR