28 Nisan 2024 Pazar

Başkan Başdeğirmen, Çobanisa köyünü ziyaret etti

Başkan Başdeğirmen, Çobanisa köyünü ziyaret etti

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, cuma namazını Çobanisa köyünde yeni inşa edilen ve çevre düzenleme çalışmaları belediye tarafından yapılan camide kıldıktan sonra vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet etti. Başkan Başdeğirmen’e AK Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Nesrin Semiz de eşlik etti.

Isparta Belediyesi, bir yandan şehir merkezinde bulunan camilerin çevre düzenleme ve tuvaletlerini yenileme çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan talepler doğrultusunda köylerdeki camilerin çevre düzenleme çalışmalarını da gerçekleştiriyor. Merkeze bağlı Çobanisa köyünde vatandaşlar ve hayırseverlerin yardımlarıyla yeni bir cami inşa edildi. Caminin çevre düzenlemesi ise Isparta Belediyesi tarafından yapıldı. Caminin çevresine kilit parke taşı döşenirken, inşaat sırasında yarım kalan tuvaletleri de belediye tarafından tamamlandı.  

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, cuma namazını Çobanisa köyünde yeni inşa edilen camide kıldıktan sonra vatandaşlarla bir araya geldi, onlarla sohbet etti. Başkan Başdeğirmen’e belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile AK Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Nesrin Semiz de eşlik etti.

Çobanisa köyü halkı cami çevre düzenlemesi ve tuvaletlerin tamamlanmasından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Kilit parke taşı döşenmesiyle birlikte caminin çevresinin daha güzel olduğunu belirten vatandaşlar, “Allah razı olsun başkanım. Sayenizde camimizin çevresi çok güzel oldu. Bundan daha güzeli olmazdı. Tuvaletlerimizi de tamamladınız. Camimiz büyüdü bu sayede köyümüzün çevresi de değişti. İnşallah sayenizde daha da gelişecek” dediler.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, köye inşa edilen caminin çok güzel olduğunu belirterek, caminin temel atma törenine katıldığını, ellerinden gelen desteği de vermeye çalıştıklarını söyledi.  Başkan Başdeğirmen, “Elinize sağlık, güzel bir cami olmuş. Rabbim nasip etti başlangıcından sonuna kadar beraber olduk. Birlikte namaz da kıldık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Kayak sezonunda buradan gelip geçen vatandaşlar da bu camiden istifade ederler. Milletvekili Adayımız Nesrin Semiz hanımla birlikte buraya geldik. İnşallah bu dönem şehrimize, ülkemize birlikte hizmet edeceğiz. ‘Biz Çobanisa köyüne gidiyoruz, orada dostlarla namaz kılacağız’ dedik, ‘Biz de gelelim’ dedi. Kadın Kolları Başkanımız da burada. Belediye olarak hizmet etmekten çok mutlu oluyoruz. İnşallah çok daha güzel günlerde mutlu huzur içerisinde birlikte olmayı Rabbim bize nasip etsin. Önümüzde bir seçim var. Onunla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Rabbim bize daha hayırlı, bugünümüzden daha güzel günler yaşatmayı nasip etsin düşüncesiyle hem dua ediyoruz hem de çalışmaya gayret gösteriyoruz. Hep beraber o güzel günler yaşayalım” ifadelerinde bulundu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Nesrin Semiz ve beraberindekiler vatandaşların birlikte çay içme isteğini de geri çevirmedi. Çobanisa köyünün taleplerini dinleyen Başkan Başdeğirmen, vatandaşların talebi üzerine köydeki umumi tuvaletin tadilattan geçirileceğini, pazaryerinin de üzerinin kapatılması için gerekli desteğin verileceğini söyledi.

Çobanisa Köy Muhtarı Hasan Ali Yayla da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e köye vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Yayla, “Allah bin kere razı olsun. Bu sizin göreviniz değil ama siz bunu görev olarak kabul ettiniz, bu yüzden çok teşekkür ederiz” dedi.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kayalıkuzun eteğinde var bir köycük

30 Nisan 2023 Pazar 12:35

ya b7 cami kaç yıl önce yapıldı etrafına kilit taşı döşenince mutlumu oluyorsunuz yada insanları salakmı sandınız o camiyi yaptıran dernek taşınıda döşer cemaatin yaptığı camiyi niye sahiplenirsiniz ordan kaç oy çıkarki onun bile peşine düştünüz.devlet imkanlarını kullanıp oy devşirmekten vazgeçin

Vatandaş

29 Nisan 2023 Cumartesi 00:58

Raylı sistem ne olduBir daha ki seçim vaadi olarak mı kaldı.Ayrıca şehir içi olan ayazmana deri organize sanayi arsası yolllar tarla gibi sayın başkan

Zyx

29 Nisan 2023 Cumartesi 00:45

seçim sürecinde ortalıkta görünme ak partiye oy kaybettirme demiştik Şükrü ye , öyle adaylar çıkarttılar ki en itibarlısı şükrü kaldı. Zabun la Kütüğe ortalıkta dolaşma diyeceğiz artık.

Ispaş

29 Nisan 2023 Cumartesi 00:12

Şükrü sana oy vermeyenler ak partinin en tepsine layık görüldüler yada milletvekili adayı yapıldılar ıspartalı herşeyi biliyor görüyor sende gör azcık

Zyx

28 Nisan 2023 Cuma 22:11

Daha sık mutlu olabilirsin aslında , gerçi vaadlerinin % 80 ini 3 yıl önce tamamladın dimi.

Vatandaş

28 Nisan 2023 Cuma 18:49

Ama partinizde bir türlü birlik beraberliği beceremediniz.

Az Kaldı

28 Nisan 2023 Cuma 18:25

Hayırlısıyla belediye seçimlerinde seni gönderdiğimizde bizde mutlu olacağız

Mustafa

28 Nisan 2023 Cuma 17:53

Adamsın başkanım,3 ceketin olsa ayrı ayrı ceketini bıraksan 3 vekil çıkarır Isparta... Yine ak listeyi yalnız bırakıp çakallara yol vermedin. Allah senden razı olsun .. sana kin tutan cumhur ittifakindaki herkese kapak olsun yaptığın hareketler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR