30 Nisan 2024 Salı

Başkan Başdeğirmen'in Gazeteciler Günü mesajı

Başkan Başdeğirmen'in Gazeteciler Günü mesajı

Isparta

Vatandaşlarımızın doğru, tarafsız olarak bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi, haber alma özgürlüğüne katkı sağlayan ve demokrasimizin temel taşlarından biri olan değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Toplumun gözü, kulağı ve vicdanı olan basın mensuplarımızın, haber alma hakkının korunması, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına göstermiş olduğu çaba ve özveri her türlü takdiri hak etmektedir.

Tarafsızlık ilkesini benimseyerek, ilimizin, ülkemizin gelişmelerini duyurmada, Geleceğin Şehri Isparta’mız için belediye olarak insan odaklı, katılımcı yönetim ve sosyal belediyecilik anlayışıyla altyapıdan, ulaşıma, turizmden, eğitime, sağlıktan, gençlik ve spora, çevre, enerji, kültür, sanat ve tarihe kadar her bir vatandaşımızın yüzünün gülmesi adına yapmış olduğu birbirinden önemli çalışmaları objektif bir şekilde yansıtan basın mensuplarımıza gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ederim.  

Basınımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin ve şehrimizin gelişmelerinin kamuoyuna aktarılması adına ne kadar duyarlı ve fedakâr olduğunu, Isparta’mızın daha iyi noktalara ulaşması hususunda yaptığı çalışmaları biliyor ve yürekten destekliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle objektif bir anlayışla gazetecilik gibi meşakkatli bir mesleği fedakârca sürdüren değerli gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.

Basın sektörüne emek veren, akıl ve alın teri akıtan tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diliyor, ebediyete irtihal eden ve görev esnasında hayatını kaybeden basın mensuplarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR