23 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Atakan Yazgan’dan ITSO’ya ziyaret

Başkan Atakan Yazgan’dan ITSO’ya ziyaret

Isparta

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan,  Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, PM Üyesi Canan Taşer, İl Başkanı Vedat Şenol, Merkez İlçe Başkanı Birtan Takmaz ve Hasan Büyükçam ile birlikte Isparta Ticaret Odası Başkanı Sayın Metin Çelik ve yönetimine ziyarette bulundu.

Isparta Sanayisi Üzerine Özel Sohbet

Atakan Yazgan, ITSO ziyaretinde Isparta sanayisi ve yatırımları konusunda özel sohbette bulundu. ITSO Başkanı Sayın Metin Çelik ve yönetimini yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik eden Başkan Yazgan, “Isparta Sanayisi iyi bir belediye anlayışıyla gelişir. Ticaretin kalbi ve merkezi haline gelebilme potansiyeli olan Isparta’mızın eksiklerinin net farkındayız. Çözüm yolları için reçetelerimiz hazır, biz yatırımcı bir ailenin iş insanı ve sanayici evladı olarak bugüne kadar harika işler başardık. Geldiğimiz konum ve edindiğimiz birikimlerle artık bunları Isparta’mız için kullanmak ve sanayici iş insanlarını ticaretle uğraşan değerli girişimcilerin her zaman destekçisi olmaz için çalışmaya gayret edeceğiz. Bizim derdimiz cebimiz değil, Isparta’da istihdamdır. Bunu da en iyi biz yaparız. Siz değerli ITSO yönetiminin de her zaman destekçisi olacak ve birlikte güzel işler yapmak için uyumla çalışacağımızı da bildiririz” ifadelerinde bulundu.

Konu Isparta Çözüm Biziz

Başkan Yazgan, ihracat, turizm, Isparta’nın doğal tarımsal değerleri gibi birçok konuda temaslarda bulundu. Başkan Yazgan, “ihracat rakamlarımızın her geçen gün arttığı, sanayimizin durmadan geliştiği, istihdamın arttığı, işsizliğin olmadığı, turizm tesisleşmemizin tamamlandığı, tüm ülkenin parmakla gösterdiği bir Isparta hedefliyoruz. Konumuz her zaman Isparta ve çözüm biziz” ifadelerini kullandı.

Karşılıklı fikir alışverişinin olduğu hoş geçen sohbet sonrası hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR