29 Nisan 2024 Pazartesi

Başkan Atakan Yazgan ile asker uğurlamasında özel anlar

Başkan Atakan Yazgan ile asker uğurlamasında özel anlar

Isparta

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, Vatan mahallesinde asker uğurlaması programına katıldı.

O özel anlarda Başkan Yazgan’a yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. Başkan Yazgan; “Askerlik bir insanın hayatındaki en özel anlardan biridir, her Türk evladı bu özel anı yaşamalıdır. Ben de komanda olarak bu vazifeyi icra ederken güzel dostluklar kurup, güzel şeyler öğrendim. Umarım sizin gibi değerli evlatlarımız için daha faydalı olur. Vatan size ve sizin gibi evlatlara minnettardır. Allah yar ve yardımcınız olsun” ifadelerinde bulundu.

Bayrak Merasiminde Atakan Yazgan

Atakan Yazgan, asker uğurlamasında “bayrak merasimi’ni” bizzat gerçekleştirdi. O anlarda gurur duyulan ve duygulu anlar yaşandı. Mehmetçiklere dualarla program son buldu.

Isparta’ya Başkan Atakan Yazgan

Başkana program boyunca sevenleri ve destekçileriyle bir araya gelerek, “hep birlikte Isparta için, Mart’ın sonu bahar” mesajlarında bulundu. Tüm sevenlerinin “Isparta’ya Başkan Atakan Yazgan” sloganları da özel anlar arasındaydı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kadının adı yok

09 Şubat 2024 Cuma 23:29

Yazımı paylaşmayacağınızı biliyorum. Yinede yazdım doğru yapmıyorsunuz. Sayın bomba 32 sizi tarafsız gazeteciliğe davet ediyorum. Meslek ahlakı diye bir şey var hatırlatırım. Siyaset koltuk gelip geçicidir değişir. Ama insan değişir ve dönerse ne olur size bırakıyorum. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

Kadının adı yok

09 Şubat 2024 Cuma 23:21

Ne oldu sizinle Dem lenmediler diye zorunuza mı gitti. Oysa bir zamanlar siz demlenmiştiniz. Artık çıkın bu kafadan kimse inanmıyor. Başınıza bir gün gerçekten chp kadar taş düşecek. Asker uğurlamayacaksa askerler sizinse o zaman sadece ak partililer askerlik yapsın. Utanmanız kalmamış sizin. Isparta aklını başına topla. Din asker şehit sizin tekelinizde değil. Bu ülkede herkesin dini inancıda var, askerler hepimizin evlatları şehitler gaziler hepimizin evlatları bu ülke hepimizin ayrıştırmayın

Zengo

09 Şubat 2024 Cuma 22:19

Atakan Yazgan gibi insanlara ıspartanın ihtiyacı var dostlar

Mehmet

09 Şubat 2024 Cuma 14:44

Hem DEM parti ile ittifak yapın hem de asker uğurlayın. Halkımız gerçekleri ****et iyi biliyor.

Hele bak sen chp ye

09 Şubat 2024 Cuma 13:29

Bak sen!!!Chp dem partiyle ittifak halindeyken, bu asker uğurlaması nereden çıktı???

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR