30 Nisan 2024 Salı

Başkan adayı Yazgan Turan Mahallesinde sorunları dinledi

Başkan adayı Yazgan Turan Mahallesinde sorunları dinledi

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, şehrin farklı mahallelerinde gerçekleştirdiği saha çalışmalarına devam ediyor. Bugünün durağı, Turan Mahallesi oldu. Burada mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yazgan, yerel halkın taleplerini dinleyerek çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi.

Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Yazgan, mahallelinin tüm sorunlarını tek tek dinleyerek not aldı. Mahalle sakinlerinin dile getirdiği soruları samimiyetle karşılayan Yazgan, çözüm önerilerini sunarak vatandaşların endişelerini giderebilmek adına aktif bir rol üstlendi.

Toplantı boyunca, mahalle sakinleriyle samimi bir diyalog kuran Yazgan, sorunlara yönelik çözüm önerilerini paylaşarak, mahallelinin güvenini kazandı. Turan Mahallesi'nin karşılaştığı sorunları detaylı bir şekilde ele alan Yazgan, yerel yönetim olarak bu sorunların üstesinden gelmek adına taahhütlerde bulundu.

Atakan Yazgan'ın Turan Mahallesi vatandaşlarıyla gerçekleştirdiği bu buluşma, yerel halkla yakın bir iletişim kurarak, sorunları doğrudan dinleme ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergileme çabasını yansıttı.

Yazgan, Isparta'nın her kesiminden gelen talepleri dikkate alarak, şehrin geleceği için kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Köroğlu

16 Şubat 2024 Cuma 10:42

Başkanım bu belediye baskanlıgıda olmazsa bir dahaki döneme muhtarlıga koy adaylıgı

Sibel

16 Şubat 2024 Cuma 09:17

Size Isparta sıralaması1 Şükrü 2 Ziya3 Tural4-ChpGeçmiş tecrübelerime dayanarak Ziya ve karısı teşkilatı dinlemez, saçma bir meclis hazirlar, onların yüzünden Mhp seçimi büyük ihtimalle 3 veya az bi ihtimalle 4. bitirir.

Samimi

15 Şubat 2024 Perşembe 17:19

Samimi ve dürüst bir insan sorulara çözüm bulacak tek aday ailecek oyumuz size Atakan başkan

Tek aday

15 Şubat 2024 Perşembe 16:41

Sorunlarımıza çözüm bulacak tek aday Atakan Yazgan

Samimi

15 Şubat 2024 Perşembe 16:38

Gerçekten çok samimi güler yüzlü anlayışlı bir insan ailecek oyumuz size Atakan başkan

Turan

15 Şubat 2024 Perşembe 16:06

Temiz Aday Atakan Yazgan

Alaybey

15 Şubat 2024 Perşembe 15:55

Ahmet Tural sorunları anlatıp nasıl çözeceğini anlatıyor.Atakan Yazgan yenice mahallenin sorunlarının ne olduğunu öğrenmeye çalışıyor.olmadı ...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR