28 Nisan 2024 Pazar

Başkan Adayı Mustafa Dokur Tüm Emekliler Derneğini ziyaret etti

Başkan Adayı Mustafa Dokur Tüm Emekliler Derneğini ziyaret etti

Isparta

Isparta Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Dokur, şehirdeki Tüm Emekliler Derneği'nin başkanı olan Hayati Yıldız'ı ziyaret etti. Bu ziyaret, Dokur'un yerel toplumun farklı kesimleriyle temasını sürdürerek destek ve görüş alışverişi arayışını sürdürdüğünü gösteriyor.

Ziyaret sırasında, Dokur'un Yıldız ile bir araya gelerek emeklilerin talep ve beklentilerini dinlediği ve onların sorunlarına çözüm önerileri sunduğu belirtiliyor. Adayın, emeklilerin yaşam kalitesini artırmak ve haklarını korumak için yapılacak çalışmaları ele aldığı ifade ediliyor.

Mustafa Dokur'un Tüm Emekliler Dernek Başkanı Hayati Yıldız'ı ziyareti, adayın toplumun farklı kesimleriyle diyaloğunu sürdürerek yerel yönetimde kapsayıcı bir yaklaşım benimsediğini gösteriyor. Bu tür ziyaretler, adayın halkın taleplerine duyarlılığını ve onların güvenini kazanma çabasını yansıtıyor ve seçimlerde destek bulmasına katkı sağlayabilir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Emekli emekli

22 Mart 2024 Cuma 18:19

Bu dernekler ne işe yarıyor bilen varmı

hayat

22 Mart 2024 Cuma 15:44

acaba kendini iyi mi tanıttı yoksa insanlar onun hayatı daha mı ögrendi kişilik hemen değişiyor mu..

belli

22 Mart 2024 Cuma 13:01

deli sorular kardeşim ticari yatırımdır isim yapma ****retidir

kafamda deli sorular

22 Mart 2024 Cuma 11:55

Bağımsız aday beyefendi, ne bekliyor bu seçimlerden anlayabilmiş değilim. Şunu sorup duruyorum kendime kazanamayacağını bile bile neden bu seçim için kapı kapı dolaşıyor... yada kazanamasa bile belediye meclisine falan girebilecekmi o yüzdenmi bu çapa ****ret koşuşturmaca

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR