01 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Adayı Avşar'dan emeklilere ziyaret

Başkan Adayı Avşar'dan emeklilere ziyaret

Isparta

"MHP Sav Belediye Başkan Adayı Mustafa Avşar, Meclis Üyeleri ile Birlikte TÜM Emekliler Derneği Başkanı Hayati Yıldız'ı Ziyaret Etti"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sav Belediye Başkan Adayı Mustafa Avşar, beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte TÜM Emekliler Derneği Başkanı Hayati Yıldız'ı ziyaret etti.

Ziyarette, emeklilerin sorunları ve talepleri konuşuldu, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Avşar, emeklilerin yaşadığı sıkıntıları dikkate alarak hazırladığı projeleri Yıldız'a tanıttı ve destek istedi.

Meclis üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen ziyaret, Sav'da emeklilerin de dikkate alındığı bir yönetim anlayışıyla hareket ettiğini göstermeyi amaçlıyordu.

TÜM Emekliler Derneği Başkanı Hayati Yıldız, Avşar ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, emeklilerin taleplerinin önemsendiğini görmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bu ziyaret, MHP'nin yerel yönetimde emeklilerin sorunlarına duyarlı bir yaklaşım sergilediğini ve toplumun farklı kesimlerini kucaklayarak şehirdeki dayanışma ruhunu güçlendirmeyi hedeflediğini göstermesi açısından önemlidir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

21

12 Mart 2024 Salı 09:09

menfaat için KİMSENİN ÖNÜNDE EL PENÇE DURMAM.KEMİK UĞRUNA KİMSEYE KÖPEK TE OLMAM.IRKIMA İHANET OLUR.merala tek laf söylemeyenden M.H.P Lİ olunmaz eğer .M.H.P liyim diyor ise büyük sıkıntı vardır

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR