02 Mayıs 2024 Perşembe

Başdeğirmen’in afişlerine zarar veren şüpheli yakalandı

Başdeğirmen’in afişlerine zarar veren şüpheli yakalandı

Isparta

Başkan Başdeğirmen’in afişlerine zarar veren şüpheli yakalandı.

Isparta’da dün saat 09.00 sıralarında Gülkent Kavşağı’nda Isparta Belediyesine ait reklam panolarında yer alan Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e ait afişlerine saldırı düzenlenerek yırtılmıştı.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kamera görüntüleri ve çevrede bulanan işyeri kamera görüntüleri titizlikle incelendi. İncelemeler sonucu Bahçelievler Mahallesi Isparta Otogarı civarında saat 23.30 sıralarında yakalanan şüphelinin Y.D olduğu, yapılan GBT sorgulamasında çeşitli suçlardan 21 adet suç kaydının bulunduğu tespit edildi.

Yakalanan şahıs hakkında Cumhuriyet Savcısının talimatıyla adli işlem başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yıldırım...

28 Şubat 2024 Çarşamba 08:25

Trafik kazasında kayıylar genelde çalışmıyor deniyor başıma geldi istendi ni çalışıyor demek ki bu yüzyılın hastalıgı galiba bu aman boşver demek

Sk

28 Şubat 2024 Çarşamba 06:12

Saygılı olacak ne istiyor asılı afişten

Olaymı bu

27 Şubat 2024 Salı 20:45

Cezası ne??idam mı???afişler zaten israf..uğraştıkları işe bakın ya!!

Başkan İyidir

27 Şubat 2024 Salı 16:35

Demekki bu şehirde kgys kamera varmış. İstense bu drift atan hız yapanlarda yakalanabilirmiş. Kim olursa olsun ne için olursa olsun bu kameraları kullanmanızı istiyoruz.

afiş

27 Şubat 2024 Salı 16:27

abi afiş yaptırmak israftır , zaten her nevi reklam yapılıyor , ne gerek var bide afişe kaç kişi görcek , görse napcek sanki , afişe zarar vermek de bi o kadar saflık yani , afişin ne kadarlık hükmü var da , sanki afiş sahibine zarar mı veriyon , boş işler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR