01 Mayıs 2024 Çarşamba

Başdeğirmen mesai arkadaşlarının sevgi seliyle karşılandı

Başdeğirmen mesai arkadaşlarının sevgi seliyle karşılandı

Isparta

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Isparta Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye binasına gelişinde mesai arkadaşlarının sevgi seliyle karşılandı. Mesai arkadaşlarıyla bugüne kadar şehre çok güzel hizmetler verdiklerini ifade eden Başkan Başdeğirmen, “Cumhurbaşkanımıza bize göstermiş olduğu güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerden çok daha güzellerini daha iyilerini ve hayırlılarını yapmayı bizlere nasip etsin” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tekrar belediye başkan adaylığının açıklanmasının ardından belediyeye gelişinde mesai arkadaşlarının sevgi gösterileri ve alkışlarla karşılandı.

Eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte Belediyeye gelişinde çiçeklerle karşılanan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Değerli mesai arkadaşlarım dostlarım yeniden almış olduğumuz görevi sizlerle paylaşmak için buradayım. Sizlerle 5 yıla yakın süredir şehrimize güzel hizmetler verdik, hayırlı hizmetler yaptık. Bizlere çok destek verdiniz, belediye personeli olarak hepimiz Isparta’mıza yapılması gereken her türlü hizmetin en iyisini, hemşehrilerimizin layık olduğu hizmetin en güzelini yapmaya gayret gösterdik ve bu gayretimizin neticesidir ki Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle yeniden önümüzdeki 5 yıllık göreve talip olduk. Bu görevi bize tevdi eden başta Cumhurbaşkanımıza bize göstermiş olduğu güvenden dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Rabbim almış olduğumuz bu görevi layıkıyla yerine getirmeyi bizlere nasip eylesin. Bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerden çok daha güzellerini daha iyilerini ve hayırlılarını yapmayı bizlere nasip etsin. Bugüne kadar bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Hep beraber tüm dostlarımızla, arkadaşlarımızla, yakınlarımızla, dava arkadaşlarımızla, mesai arkadaşlarımızla sizlerle hiç ayrılmadan bugünlere geldik” dedi.

Bundan sonraki yapılacak çalışmaların çok daha önemli olduğuna işaret eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Önümüzde yeni bir 5 yılımız var. Yeni 5 yılda yeniden bu görevi almamız gerekiyor. Aldıktan sonra da bugüne kadar neler yaptıysak onun çok daha güzellerini şehrimizin insanlarıyla buluşturmamız gerekiyor. Bu belediye başkanının tek başına yapması gereken bir görev değil, birlik beraberlik içinde sizlerle beraber dürüst ve hakkaniyetli bir şekilde ulaşabileceğimiz bir sonuç” görüşlerinde bulundu.

Tüm belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve mesai arkadaşlarına bugüne kadar yapılan çalışmalara verdikleri desteklerden dolayı da teşekkür eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Çok güzel hizmetler yaptığımız inancındayım, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Rabbim yolumuzu açık eylesin, bu yolda bizlere güç kuvvet versin. Sağlık, sıhhat, afiyet içerisinde hep beraber, yeniden bir daha bu görevleri yapmak bizlere nasip olsun” ifadelerinde bulundu.

Belediye önündeki konuşmasının ardından alkışlarla binaya giren Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, makam katında mesai arkadaşlarının doğum günü dolayısıyla hazırladığı sürprizle karşılaştı. Başkan Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, hazırlanan doğum günü pastasını birlikte keserek, mesai arkadaşlarını ve konukları makamında ağırladı.

Bir 8 kişi görseli olabilir

Bir 5 kişi ve kalabalık görseli olabilir

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 3 kişi ve şunu diyen bir yazı 'SPARTA B EDİYESİ ISPARTA BEL' görseli olabilir

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sorucu

09 Ocak 2024 Salı 07:44

Rahat ol Şükrü başkan, yine seni seçerler, zırcahil toplum sen seçmeyecek de diğerlerini mi sececek dersek suç olur mu?

vatandaş kamil

08 Ocak 2024 Pazartesi 22:57

torpille iş alımlar dursun bilgi işlemüdürü değişsin

Gül

08 Ocak 2024 Pazartesi 22:55

Allah yolunu açık etsin Başkanım

Esnaf

08 Ocak 2024 Pazartesi 20:14

Mütevazı bir insan sade bir yaşam hizmetlerinizin devamını bir 5 yıl daha sürmesi için oyum size

Ben

08 Ocak 2024 Pazartesi 20:01

Mesai arkadaşları tabi karşılar kazanamazsa torpille girenler kapı dışarı

Serhat

08 Ocak 2024 Pazartesi 19:14

Kaymakkapı meydanının altı otopark yapılıp üstü yeşil alan yapılmalı.

Belediye

08 Ocak 2024 Pazartesi 19:09

Haberlere baktım artık ıspartanın daha güzel daha modern bi belediye hizmet binasına ihtiyaç var sanki

Başkan sağolsun

08 Ocak 2024 Pazartesi 18:47

Başkan Şükrü Başdeğirmei kutluyoruz Allah yolunu açık etsin

Vatandaş

08 Ocak 2024 Pazartesi 17:25

Adaylığınız hayırlı olsun.Fatih Mah. 208. Caddeye seçim öncesi asfalt istiyoruz.

Personelin

08 Ocak 2024 Pazartesi 17:18

Hayırlı olsun başkanım.. Allah razı olsun, bir gün dahi maasimizi, ikramiyemizi geciktirmediniz.. Sözleşmelerde verilebilecek en yüksek maddi,manevi desteklerinizi esirgemediniz... İnşaallah , hep birlikte tekrar Isparta miza hizmetlerimizi el birliği ile devam ettireceğiz... Gönlümüz daima sizinle, Isparta miza daha da iyi hizmetler yapacağınıza eminiz... Saygılarımızla...

Anadoludan

08 Ocak 2024 Pazartesi 16:39

Başkanım artık Anadolu mah kentsel dönüşümü için somut bir adım atarsiniz herhalde.Bekliyoruz

Hacı abi

08 Ocak 2024 Pazartesi 16:22

Kral sensin artık sayın başkanım.sizin için artık sabun mabun önemlimi vallahi değil.sabunla kı...çı..mızı bile yıkamıyoruz.saf su daha iyi

Ispartalı

08 Ocak 2024 Pazartesi 15:53

Esnaf rumuzlu kardeşim, bu proje 2018 yılı sonunda Osman Zabun Vekilimin projesiydi.

esnaf

08 Ocak 2024 Pazartesi 15:42

başkanım bu şehire kalıcı yatırımlar yapmanızı bekliyoruz şaik lisesi, hilmi dilmen, ticaret lisesi bu alanı yıkın altına 4-5 katlı otopark yapın çarşı merkezide trafiğe kapatın sonra merkezden geçecek bir şekilde raylı sitem getirin ayazmanadan sdü'ye kadar bu halk sizi 5 yıl değil 25 yıl şeçer buda benim size şeçim proje hediyem olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR