29 Nisan 2024 Pazartesi

Başdeğirmen 1500 kişilik Şehir Kütüphanesinin müjdesini verdi

Başdeğirmen 1500 kişilik Şehir Kütüphanesinin müjdesini verdi

Isparta

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, otogar karşısı ve 108. Caddede hizmet veren esnafı ziyaret etti. Mevcut otogarın yeni otogar alanına taşınmasının ardından bölgeyi öğrenci yaşam merkezi haline getireceklerine değinen Başkan Başdeğirmen, “Bu bölgede 1500 kişilik Isparta Şehir Kütüphanesi olacak. İçinde 7 gün 24 saat öğrenci etkileşim merkezi bulunacak. Burası öncesinden çok daha güzel olacak” dedi.

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Her gittiği bölgede esnaflardan yoğun ilgi gören Başkan Başdeğirmen, otogar karşısı ve 108. Caddede hizmet veren esnafı ziyaret etti, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde destek istedi.

Ziyaretinden dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür eden esnaf, “Başkanım bizi onurlandırdınız ve gururlandırdınız. Oyumuz size. Görevinizin devamını dileriz” derken yeni otogarın ne zaman hizmete gireceğini sordu. Otobüs işletmecilerinin yeni otogar alanında yazıhanelerini oluşturduklarına değinen Başkan Başdeğirmen, “Gül ürünleri satan arkadaşlar yerlerini hazırlıyorlar. Kısa sürede hizmete açmak istiyoruz. Otogar taşınınca bu bölgede öğrenci yoğunluğunu artıracak çalışmalar yapacağız. Bu bölgeyi yeni bir yaşam alanı yapacağız. İçerisinde 1500 kişilik kütüphane olacak. İçinde 7 gün 24 saat öğrenci etkileşim merkezi bulunacak. Burası öncesinden çok daha güzel olacak” diyerek yapılacak proje hakkında bilgi verdi.

Bir esnaf da son 5 yıldır Isparta dışında ikamet ettiğini, yeni geldiğini ve şehri çok değişmiş olarak gördüğünü ifade etti. Esnaf, “Başkanım Isparta’da yoktum, geldim şehir ne kadar güzel olmuş. Emin olun sizin varlığınızla güzel oldu. Sizden önce de birçok belediye başkanı geldi, ama bu kadar güzel olmadı. Ailece, tüm fikirlerimizle sizinleyiz. Oyumuzu size vereceğiz. İçimizden gelerek, severek oy vereceğiz. Çünkü Isparta’yı uzun bir aradan sonra görünce tanıyamadım, çok güzel olmuş” ifadelerinde bulundu. Esnafa teşekkür eden Başkan Başdeğirmen, “Yeni bir döneme daha başlayalım, o dönem çok daha güzel hizmetler yapalım” şeklinde konuştu.

Gençlerle de sohbet eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, gençlere ve sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik Isparta Belediyesi’nin birçok etkinliği bulunduğunu söyleyerek, etkinlikleri takip etmelerini tavsiye etti. Başdeğirmen, “Sınav için motivasyon etkinliklerimiz var. En son 850 kişi kaldı. KPSS için de ücretsiz eğitim veriyoruz. Eğitim Kurumlarımızda her gün 1200 öğrencimize kurs veriyoruz. Bunlar ücretsizdir, faydalanabilirsiniz” ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

SEÇMEN

23 Şubat 2024 Cuma 22:40

ÜRETİMİN TÜM DAMARLARI YOK EDİLİYOR. TÜKETİME AĞIRLIK VERİLİYOR. İSTİHDAM TEŞFİĞİ TAMAMEN UNUTULMUŞ. MÜFREDAT ALLAK BULLAK OLMUŞ MİLLİ EĞİTİM ÇÜRÜMEYE TERK EDİLMİŞ. TÜKETİM EKONOMİSİNE AKILLARI ERER. GEÇİN BUNLARI.

memet

22 Şubat 2024 Perşembe 21:30

iyi fikir

selim

22 Şubat 2024 Perşembe 20:35

1500 kişilik kütüphane yaptın diyelim1 öğrenciler buraya nasıl gelecek en son otobüs 23.30 da 2 hangi öğrenciyi çekmek istiyorsun ,öğrenciler okuldan çıkıpta kurtulmak istiyorlar3sadece vize ve finaller için ise değermi sonradan pişman olacağınız projeler girmeyinburası nı 2 ve 5 yaş çocuklar ayrıca evde yalnız yaşayan yaşlılar için bir proje yapılırsa daha uygun olur

Gülistan mahallesi 2805sokak

22 Şubat 2024 Perşembe 06:47

Başkanım bu TIR, kamyon lar içinde bir park alanı yaparsanız iyi olur mahalle, sokakaralarina park yapmalarının bıktık kamyon geçemez levhası olduğu halde bu adamlar neye dayanarak park ediyorlar anlamadım polis aramamiza rağmen neden gelmiyor bakmıyor

Bize bilim değil ilim gerek

21 Şubat 2024 Çarşamba 22:58

Gece gündüz kadının erkeğin bir arada ne idüğü belirsiz şeyleri kıraat edeceği kütüphane yapısı yerine içinde talebe yurdu bulunnan bir külliye yapıp yönetimini de ilimizin önde gelen İslami topluluklarından birine vermek daha uygun olur.

ahmet

21 Şubat 2024 Çarşamba 21:56

başkan bence boşuna kütüphane yapma kimse gelmez etraf cafe ve eğlence merkezleriyle dolu. öğrenciler orayı doldurur.

Mehmet 32

21 Şubat 2024 Çarşamba 21:37

Fahrettin mi kaldı Ali rumuzlu arkadaş.Köyüne gider artık

Haklı

21 Şubat 2024 Çarşamba 20:38

İş ve Isparta Ray istiyoruz BAŞKANIM! Bu kadar çocuk nerede çalışacak???

Ad soyad

21 Şubat 2024 Çarşamba 19:38

Başkan Mehmet Tonge alt geçidini açmayacak mısın ??? Yoksa gerek yok mu :))))) hiç konuşmayalım mı o konu hakkında napalim ?

Ali

21 Şubat 2024 Çarşamba 19:20

İnsanlara tepeden bakan telefonlara cevap vemeyen Fahrettin oldukça sana oy moy uok

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR