27 Nisan 2024 Cumartesi

Bakan Özhaseki, Üzüm Pazarı'nı inceledi

Bakan Özhaseki, Üzüm Pazarı'nı inceledi

Isparta

Bir dizi açılış ve ziyaretler için Isparta’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Isparta Belediyesi tarafından restore edilen Üzüm Pazarı’nı gezdi. Esnafları ziyaret eden Bakan Özhaseki ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, çalışmanın şehre ayrı bir renk kattığını belirterek, teşekkür etti.

Bakan Özhaseki, “Güller diyarı güzel şehrimiz Isparta’dayız. Bakanlığımız ve Isparta Belediyemizin birlikte çalıştığı Üzüm Çarşısı ve Mimar Sinan Restorasyon Alanı’nı inceledik. Aslına uygun bir şekilde restorasyonu tamamlanan bu güzide çarşıda helal rızıkları için çalışan esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek bereketli kazançlar diledik” dedi.

Bir 3 kişi görseli olabilir

Bir 3 kişi görseli olabilir

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Toki ıspartaya Bin konut yapsın.

25 Aralık 2023 Pazartesi 15:58

Sayın bakan, ıspartada ev kiralarıda çok pahalı,konut sıkıntısında çok. .Ispartaya Toki Bin konut yapsa aninda kapisilir.Toki cok konut yapması gerek ispartaya.Burada apart çok, ailelerin oturacağı konut sıkıntısı var.,

Vatan

25 Aralık 2023 Pazartesi 15:56

İklim koleligine hayır diyeceginize elini sikiyorsunuz iklim kanunu gelince onlar sizin boğazınızi sıkacak uyann

Bırakın üzum pazarını

25 Aralık 2023 Pazartesi 15:53

Bırakın üzüm pazarını da, isparta antalya yolunu bölünmüş yol yapın,doğu illeri bile ıspartadan daha modern bölünmüş yollara sahip.

Isparta megapol bir şehir

25 Aralık 2023 Pazartesi 15:45

Hadi ya,demekki ısparta çok gelişmiş medeni bir şehir, bir de tramvay,minibüs,hızlı tren olsa ispartayı kimse tutamaz!!!

hande

25 Aralık 2023 Pazartesi 15:27

allah yolunuzu açık etsin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR