30 Nisan 2024 Salı

BAKAN EROĞLU CUMA GÜNÜ ISPARTA'DA

BAKAN EROĞLU CUMA GÜNÜ ISPARTA'DA

Isparta

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yarın Isparta'da olacak. Bakan Eroğlu yarın (4 Mayıs Cuma) 14:15'te Isparta Valisi Şehmus Günaydın'ı makamında ziyaret edecek. Bakan Eroğlu, burada gazetecilere gündeme ilişkin değerlendirme yapacak.

Saat 15:00'de DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Töreni ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları dağıtım töreni Valilik önünde yapılacak.

16:30'da kentte esnaf ziyareti gerçekleştirecek olan Bakan Eroğlu, 17:30'da da AK Parti Isparta İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya gelecek.

Bakan Eroğlu'nun akşam saatlerinde Isparta'dan ayrılması bekleniyor. 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Isparta’da tesis edilen 30 tesisten 13 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek, 17 adet tesisin ise temelini atacak. Açılışı gerçekleştirilecek tesislerin 12 adedi Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ve 1 adedi de Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından Isparta’ya kazandırılacak. Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan 16 adet ve Orman Genel Müdürlüğü’nce yapılacak 1 adet tesisin temelini atacak.

Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 4 Mayıs Cuma günü saat 15.00’da Valilik Önünde düzenlenecek olan toplu temel atma ve açılış merasimi ile 295 milyon TL yatırım bedelli 30 adet tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Dağbaşında Saksağan

04 Mayıs 2018 Cuma 09:14

Ispartanın Göltaş Tarafındaki rampada Ticaret Odası Ormanı, Polis Ormanı, Jandarma Ormanı, fetöden hükümlü ...... ormanı, 15 Temmuz Demokrasi Ormanı tabelaları sayın bakanımızı karşılayacak ....... tabelanın kaldırılması temennisi ile

mehmet boyacı

04 Mayıs 2018 Cuma 09:09

sayın bakanım dsi egrıdır ıstıkametının ordakı yol beledıye park bahcelerininyanı defalarca dılekce yazdık 2 metre gerı cekecek care arıyoruz yapılanlarada teşekkür yolun acıletı var

VATANDAŞ DEYİVER. NE MD GÖRDÜK.

04 Mayıs 2018 Cuma 07:03

DUYULAN BIRŞEY VAR ÇOK ÇALIŞKAN BOLGE MUDRUN ARTIK KÖYLERE VE SULAMALARI BIRAKMIŞ. DAİRE İÇİNDE AGAÇ SULAMASI DAMLAMA İŞİ VE ARAÇ GARAJI YAPMA İŞİNE AGIRLIK VERMİŞ .NERDEN BULDUNUZ ÇOOOKMU ARADINIZ. MUHTARLARA PARTİLİ İLÇE BAŞLANLARINI DAHİ GÖRUŞMEYE KABULETMEYEN . ÇOOOK ÇALIŞKAN MÜDURÜ . ÇOOK ÖZEL BİR BÖLGE MÜDURUN VAR. DUYŞUMUZA YARDIMCI MÜDÜRLERİ BİLE RANDAVU LU YANINA KABUL EDİP TELEFON BILE AÇMIYORMUUUŞ BAKANIIIM. SAYINNN BAKANIIIM .

ALP

03 Mayıs 2018 Perşembe 18:33

SENEDE 2 SEFER GELİR ŞU KADAR TRİLYON ŞU SAYIDA YATIRIM DENİR, BİR GÖRSEK

SAVLU

03 Mayıs 2018 Perşembe 14:46

Sayın Bakanım, kanayan bir yara olarak duran ve belediye başkanlığı yapan kişilerin fazla umursamadığı ama bizlerin saati 50 TL den sondaj suyu kullanmak zorunda bırakıldığımız ve projesi çizilmiş ödeneği ayrılmış zemin etüdü yapılmış ama Bürokrasinin hantal işleyen bazı çarklarını aşamamış olan SavKöy Sulama Projesi için Allah rızası için yardımlarınızı bekliyoruz çok kötü bir durumdayız, Sayın Bakanım su olursa tarım olur su olursa hayat olur.

Vatandas

03 Mayıs 2018 Perşembe 12:24

Hoş Gelesin Sefa Gelesin.Heybesi Dolu Gelesin. Bakanim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR