02 Mayıs 2024 Perşembe

Ayşe Yıldırım, meslektaşlarıyla buluştu

Ayşe Yıldırım, meslektaşlarıyla buluştu

Isparta

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı serbest muhasebeci ve mali müşavir Ayşe Yıldırım, meslektaşlarını ve yuvası olarak gördüğü Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti. 
Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Karaca’yı ve yönetimini ziyaret eden Milletvekili Aday Adayı Yıldırım, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sahada çalışmalarını  sürdürüyor.
Seçime sayıla günler kala çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım, Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ziyaretinde duygusal anlar yaşadı. Asıl mesleği serbest muhasebeci ve mali müşavir olan Milletvekili Aday Adayı Yıldırım, “Kendi odamı milletvekili aday adayı olarak ziyaret etmenin mutluğunu ve gururunu yaşıyorum. Meslektaşlarımın desteğini alarak bu yolda yürümek beni onure ediyor. TÜRMOB (Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği) aday olmamızla ilgili destek vermiş önümüzü de açmıştı. Verdikleri katkılardan dolayı TÜRMOB’a ve Odamıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Karaca ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek meslektaşı İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Ayşe Yıldırım’a başarılar diledi.
Hatırlanacağı üzere  TÜRMOB (Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği)  geçtiğimiz günlerde şu duyuruyu paylaşmıştı:
“Ülke Ekonomisi ve iş dünyasına değer sunmakta, yarınlarımızın güvencesi ve sürdürebilirliğin  sağlanmasında önemli bir misyon üstlenmektedir. 14 Mayıs 2023 seçimlerine giderken Siyasi Partilerin Milletvekili listelerinde Mali Müşavirlere seçilecek sıralarda yer vermeleri, ülkemizin sorunlarının çözümü, Kamu finansmanına katkı konularında Türkiye Büyük Millet Meclisimizin çalışmalarına büyük katkı sağlayacaktır. Bu isteğimiz ve dileğimizi siyasi partilere yazılı olarak iletilmiştir.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Realite

05 Nisan 2023 Çarşamba 20:54

Alişan ı yanından göndermedigin sürece bu iş olmaz.

adem

05 Nisan 2023 Çarşamba 16:39

AK parti yönetimindeki Uğur Aslan ın ne işi var orda anlamadım.Uğur iyi partiyemi geçti yoksam.Geçersede şaşırmam

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR