02 Mayıs 2024 Perşembe

Ayşe Yıldırım, ilçe çalışmalarını sürdürüyor

Ayşe Yıldırım, ilçe çalışmalarını sürdürüyor

Isparta

“VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ, ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLACAĞIZ”

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Ayşe Yıldırım, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin en aktif isimlerinden. Çalışmalarına başladığı ilk günden bu yana ilçelerin tümünü gezen, belde ve köylerde vatandaşlarla buluşan Yıldırım, adım atmadık yer, sıkmadık el bırakmamak için yoğun bir tempo içinde çalışıyor.

VATANDAŞIN SESİ OLDU

Yıldırım, partide büyük emekleri olan ve teşkilatın sevilen isimlerinden birisi olarak sorunları yerinde dinlerken vatandaşın sesini duyurmak için elinden geleni yapıyor.

İLÇE VE KÖYLERDE SIKINTILAR GİTGİDE BÜYÜYOR

İyi Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Ayşe Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında ilçelerin sorunlarını tek tek sıraladı. Yıldırım, “Seçim çalışmaları kapsamında ilçelerimizi, kasabalarımızı ve köylerimizi gezdik. Vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek not aldık. Örneğin Yenişarbademli’nin yolları çok kötü ve engebeli. Ak Parti belediyeciliğinin yaptığı yollar böyle olmamalı diye düşünüyorum. Şarkikaraağaç’a gelecek olursak. Hastanede bazı birimlerde doktor yok. Şarkikaraağaç’lı vatandaşlarımız sürekli doktorların değişmesinden şikayetçi. Hastanedeki kadro sıkıntısının ve hastalarının sorunun çözülmediğini gördük” dedi.

MYO’LAR KAPATILIYOR

İlçelerdeki Meslek Yüksek Okulları bölümlerinin kapatıldığıyla ilgili büyük bir rahatsızlık olduğunu da değinen İyi Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Ayşe Yıldırım, ziyaretleri sırasında vatandaşlardan gelen şikayetleri dile getirdi.

“BU DEVİRDE VATANDAŞLARIMIZA ÇAMURLU SU İÇİRİLİYOR”

Yıldırım, “Esnaf zaten dertli. Öğrenciler şehirlerin ve ilçelerin ekonomisinde önemli bir etken. Bu sebeple MYO’ların artacağı yerde kapanması halkımızı derinden üzüyor.

Eğirdir Gölüyle ilgili büyük bir sorun var biliyorsunuz. Eğirdir Gölünün kurumaması için acil önlem planının devreye girmesi gerekiyor. Yoksa susuz kalacağız.

Yalvaç’taki içme suyu problemi ise büyük bir sıkıntı. 21. Yüzyılda Isparta’nın en büyük ilçesinde su sıkıntısı var. Sorunun hala çözülememiş olması ne kadar üzücü.

Gelendost’ta Elma Birliğinin kurulamamasıyla ilgili büyük bir rahatsızlık var.

Atabey’de ovaya su verilmediğini şahit olduk.

Senirkent’te barbunya ekiliyor. Su olmadığı için verimin istenilen ölçüde olmayacağı aşikar. Önlemlerin alınması gerektiğini vatandaşlarımız bizlere iletti.

“GÖÇLER ARTTI, VATANDAŞIMIZ ÖNÜNÜ GÖREMİYOR”

Ekonominin gidişatından dolayı her şey ateş pahası. Vatandaşlarımız ilçe ve köylerini tek tek terk etmek zorunda kalıyor. Mazot ve gübre fiyatlarından dolayı ekim alanlarını daraltmak zorunda kalmışlar. Hayvancılıktaki yem fiyatlarına gelen zamların ardından vatandaşımız çıkmaza girmiştir. Yani vatandaşımız memleketlerinde yaşamak istiyor ancak şartlar el vermiyor. Memleketinde yaşamalarına olanak ve imkan tanımıyorlar. Önceden köyde yaşam kolaydı, şimdi köyde de yaşam zorlaştı diyorlar. Bu dalgalanmalardan dolayı vatandaşımız geleceğini göremiyor” diye konuştu.

“HER ŞEY ISPARTA İÇİN”

İyi Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Ayşe Yıldırım, Isparta ve ilçelerinde vatandaşların sorunlarını tek tek anlatmaya çalıştığını belirterek, göreve gelmesi halinde mecliste ve gerekli mercilerde vatandaşın sorunlarının çözümü konusunda gece gündüz çalışacağının sözünü verdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Davut

08 Nisan 2023 Cumartesi 00:20

Ayşe hanım siz adaymısın aday adayımısınız hadi git muhasebe

Vatandaş

07 Nisan 2023 Cuma 23:18

Bu habere çok güldüm...

Cuma

07 Nisan 2023 Cuma 15:38

Isparta'da İYİ partiden 3 vekil bekliyorum.Aylin Cesur Nuri Okutan Ayşe Yıldırım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR