30 Nisan 2024 Salı

Avukat Umut Çetin aday adaylığını açıkladı

Avukat Umut Çetin aday adaylığını açıkladı

Isparta

Isparta’da Avukat Umut Çetin, 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden Isparta Belediye Meclisi Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Avukat Çetin, bugün çıktığım yolculukta Ispartalıların belediyedeki haklarını savunmaya talibim dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanlığı’na giderek Başkan Birtan Özgün Takmaz’a başvurusunu veren Avukat Umut Çetin, ardından basın açıklaması düzenlendi.

Çetin açıklamasında; “Değerli Ispartalılar Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserinden birisi olan çocukluğumdan beri gönül verdiğim Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyesi olma şerefine erişerek başlayan siyaset hayatımdaki yolculuğum bugün beni partim adına Isparta Belediye Meclisi Üyeliği aday adaylığı noktasına getirmiştir.

Ülkem, milletim, Isparta’m ve partim adına hiçbir görevden kaçınmayarak yürüttüğüm bu yolculukta Belediye Meclisi Üyeliğine talip olarak yeni bir sorumluluk üstlenmiş bulunmaktayım. Sizlerin teveccühleri ile bu göreve layık görülürsem öncelikle hedefim belediye ve belediye meclisinin halkımız için kapalı bir kutu olmaktan çıkarılmasıdır. Isparta Belediyesi ve meclisinde alınan her karardan yapılan her harcamadan verilen her oydan bu makamların gerçek sahibi olan sizlerin bilgisi olacaktır. Isparta Belediyesi’nde yapılan her işin harcanan her kuruşun denetimi ise bir hukukçu olarak bizzat tarafımca Ispartalılar adına yapılacaktır.

Meslek hayatım boyunca vatandaşlarımızın vekilliğini üstlenerek, haklarını savundum. Bugün ise çıktığım yolculukta sizlerin Isparta Belediyesi’ndeki haklarınızı savunmaya talibim” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

01 Şubat 2024 Perşembe 09:39

Ben Ak Partiliyim Ama Mecliste Oyumu Sana Vereceğim

Mehmet Altınkaynak

31 Ocak 2024 Çarşamba 17:49

Tam destek koçum yakışırsın

Siyaset32

29 Ocak 2024 Pazartesi 21:28

Umut kardeşime başarılar dilerim yerinde başvuru olmuş

Enisfd

23 Ocak 2024 Salı 04:19

Yürü be kim tutar sizi

başarılar

16 Ocak 2024 Salı 11:26

Umut bey meclise çok yakışacaktır. Başarılar diliyorum

Gökmen Hakkı Gökmenoğlu

15 Ocak 2024 Pazartesi 11:43

Hayırlı Uğurlu olsun, Umut kardeşime çok evindim,bir meslektaşın bir abin olarak başarılar dilerim

Umut Özdağ

13 Ocak 2024 Cumartesi 19:56

Normalde malum seçimlerden sonra chp ye küsmüştüm . Ancak avukat Umut varsa tekrar oy vermeye hazırım. Karakterini bildiğim güvenilir ve çalışkan bir isim. Avukat olduğu için hukuka da çok hakim. Kesinlikle mecliste olursa çok faydası olur. Ispartamıza hayırlı olsun !

Avukat Ülkem Baş

11 Aralık 2023 Pazartesi 12:59

Genç, ahlaki değerlerine bağlı, dinamik ve araştırmayı seven kişilere, hangi partiden olursa olsun siyaset kurumunun ihtiyacı var. Değerli Meslektaşım Avukat Umut Bey'e başarılar dilerim.

Genç yüzler istiyoruz

28 Kasım 2023 Salı 07:12

Diplomalı Genclerin belediye meclis üyeliğine seçilmeleri güzel olur.Başkanlık icinde genç olması cok iyi olur.Genclerin önünü tıkamayalım lutfen.Gelen saltanat kuruyor bizde..

İLKE HUKUK

27 Kasım 2023 Pazartesi 20:41

Liyakat esas alınmalı ve Umut Bey gibi nitelikli, genç ve dürüst arkadaşlar Isparta siyasetinde aktif rol almalıdır. Muvaffakiyetler dilerim.

21

27 Kasım 2023 Pazartesi 19:47

BEN AKP-M.H.P sini SEVMEM.lakin: chp yi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmem. HA CHP,HA HDP,HA İP fark eden bir şey yoktur.marksist ve inönü zihniyetlidirler.adlar değişik amaçlar hepsi aynıdır.CHP binalarının .HAİNLER TARAFINDAN SALDIRYA UĞRADIĞINI BİLEN VARSA YAZSIN BEN BİLMİYORUM

123

27 Kasım 2023 Pazartesi 19:13

Artık siyasette gençleri görmek istiyoruz başarılar diliyorum

Ispartalıyım

27 Kasım 2023 Pazartesi 17:45

Bu zamana kadar hiçbir belediye meclis üyesinin bir şey yaptığını görmedim ,gören varsa beri gelsin ,el kaldır indirden başka bir icraatınız var mı

Yenilik için Umut Çetin

27 Kasım 2023 Pazartesi 17:31

Umut Bey gibi genç, yenilikçi ve çalışkan adayları görmek istiyoruz. Tebrik ederim başarılarının devamını diliyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR