30 Nisan 2024 Salı

Atakan Yazgan’dan Veysel Topçu'yu ziyaret

Atakan Yazgan’dan Veysel Topçu'yu ziyaret

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, yerel seçim sürecinde iş birliği ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Yazgan, Dinar İlçesi Belediye Başkan Adayı Veysel Topçu'yu ziyaret ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Yazgan ve Topçu, yerel seçimlere ve gelecek döneme dair görüş alışverişinde bulunarak, ortak hedefler ve stratejiler üzerine konuştular. İki adayın bir araya gelmesi, yerel yönetimlerin iş birliği ve koordinasyonunun önemine vurgu yaparken, bölgedeki Cumhuriyet Halk Partisi'nin birlik ve beraberliğini de simgeliyor.

Keyifli ve yoğun geçen görüşmenin ardından, Yazgan ve Topçu birlikte Dinar Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ettiler. Burada partililerle bir araya gelerek, seçim çalışmaları ve stratejileri üzerine konuştular.

Atakan Yazgan'ın Cumhuriyet Halk Partisi Dinar İlçesi Belediye Başkan Adayı Veysel Topçu'yu ziyareti, yerel seçim sürecinde farklı ilçelerdeki adaylar arasındaki iş birliği ve dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Seçmen

19 Şubat 2024 Pazartesi 10:28

Helal olsun Atakan Yazgan en azından haberlerin yoruma açık cesaretlisin Ahmet Tural gibi yoruma kapatmıyorsun.

Dinarlı32

18 Şubat 2024 Pazar 22:31

Dinar'da geliyor Veysel Başkan.. inşallah Isparta'da da İşte Başkan, Atakan Yazgan diyeceğiz..

TÜRKİYE MİLLİYETÇİSİYİM

18 Şubat 2024 Pazar 17:04

menfaat için ÇAKAL,KEMİK UĞRUNA KÖPEK OLMAM.parlamenter sisteme evet demem.MARKSİSTLERE HİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİÇ REY VERMEM.DEM=CHP=İP biri marksist biri inönücü,biri her telde oynar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR