28 Nisan 2024 Pazar

Atakan Yazgan’dan ramazan boyunca iftar programı

Atakan Yazgan’dan ramazan boyunca iftar programı

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Isparta Belediye Başkan adayı Atakan Yazgan, Ramazan ayında tüm vatandaşları her akşam Özkanlar Kavşağı Seçim Koordinasyon Merkezi'nde kurulan iftar çadırında bir araya gelmeye davet etti. Yazgan, bu özel davetle halka hem birlikte iftar yapma hem de seçim sürecinde bir arada olma imkanı sunuyor.

Atakan Yazgan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ramazan ayı birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için özel bir zaman. Tüm hemşehrilerimizi her akşam Özkanlar Kavşağı Seçim Koordinasyon Merkezi'nde kurulan iftar çadırına bekliyorum. Birlikte hoş sohbetler ederek, paylaşımlarımızı artırarak seçim sürecini daha anlamlı kılalım" dedi.

Yazgan, iftar davetine katılmak isteyenleri her akşam Özkanlar Kavşağı Seçim Koordinasyon Merkezi'ne davet ediyor. Bu etkinlikle halkla doğrudan buluşmayı ve dayanışmayı öne çıkaran Atakan Yazgan, Ramazan ayının birlik ve beraberlik içinde geçmesini hedefliyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTALI’ya cevaben

12 Mart 2024 Salı 22:14

ISPARTALI kişisine cevap: Niye? CHP li olunca dinsiz imansız mı oluyor insan? Bir din iman sizde var sizin tekelinizde sanki. Hala aşamadınız bu kötü zihniyeti. Gerçekten iyi müslüman olsaydın Ramazan ayında böyle fitnecilik yapmazdın.

Ispartalı

12 Mart 2024 Salı 09:46

CHP ne zamandır dindar oldu.takiye yapıyor. Bu zamana kadar hangi CHP li iftar verdi? Adamlar din düşmanı. Ellerinden gelse ülkede müslümanlıgı bitirecekler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR