01 Mayıs 2024 Çarşamba

Atakan Yazgan’dan "Emeklilere 8 bin TL bayram desteği"

Atakan Yazgan’dan "Emeklilere 8 bin TL bayram desteği"

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Adayı Atakan Yazgan emeklilere yönelik önemli desteklerini duyurdu.
Emekli vatandaşlara iki bayram için toplam 8 bin TL nakit bayram desteği vereceğini belirten Yazgan, bu yardımın tek maaşla geçinmeye çalışan emeklilere yönelik olduğunu ifade etti.

Emeklilere yönelik destekleri sıralayan Yazgan, "Belediye başkanı olduğumda emeklilere 2 bayram dört dörtlük toplamda 8 bin liralık destek vereceğim. Emeklinin evine toplam 10 bin lira ve altında maaş giriyorsa ben bu desteği vereceğim" şeklinde ifadelerde bulundu.

Belediye Başkan Adayı Yazgan, ayrıca emeklilerin evlerinde küçük arıza ve bakım tamir hizmetinden de ücretsiz yararlanılabileceğini vurgulayarak, "Evde sağlık hizmetleriyle yatağa bağımlı, kronik hastalığı bulunan büyüklerimize özel bir destek sağlayacağız" dedi.
65 yaş üstü tüm Ispartalı hemşehrilerin ulaşımdan ücretsiz faydalanacaklarını belirten Yazgan, yaşlıların günlük bakımını sağlamak ve sosyal bir yaşlılık dönemi geçirmelerini desteklemek amacıyla 'Yaş Alanlar Kulübü'nü hayata geçireceğini dile getirdi. 
Bu projenin yaşlılara gündüz ücretsiz bakım hizmeti sunmanın yanı sıra sosyal etkinliklerle de bir araya gelme imkanı sağlayacağını aktaran Yazgan, "Yaşlılarımız en kaliteli hizmeti hak ediyor. Bu sözü tutarak yaşam kalitelerini yükselteceğiz" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatan

01 Mart 2024 Cuma 17:02

Ne zaman yatacakmış maaslar

Ispartalı

01 Mart 2024 Cuma 13:00

İnsanı insan yerine koyan tek aday . Ayrıca adıda ziya veya şükrü değil ATAKAN YAZGAN çalmadan çırpmadan belediyecilik yapmaya hazır tek aday ..

Halil

01 Mart 2024 Cuma 11:48

Atma ziya

Makarnacılardan sonra Para dagıtanlar

01 Mart 2024 Cuma 10:56

Şuna bakın.Para dağıtarak secimi kazanacağını sanıyor chp.Oburleride 22 yıldır makarna kömür dağıtıyordu oy alabilmek için.DEĞİŞEN bir zihniyet yok.Hepsi aynı.

Emekli

01 Mart 2024 Cuma 10:21

Adamcılık, israf, talan zihniyeti ortadan kaldırılırsa kedıye köpeğe mama almak yerine insana önem verilirse gayettabi onbin tl ve altı evine tek maaaş giren emekliye 4 bin vverilebilir yeterki kaynağı düzgün yönet

HASAN

01 Mart 2024 Cuma 09:44

HADİİ ORDAN YALANCII EV ANAHTARI ARABA ANAHTARIDA VERCENMİ

Adnan

01 Mart 2024 Cuma 09:34

Yapacağın hizmeti söyle,onu vercem, bunu vercem deme. Bu su kıtlığında şırıl şırıl yağmur suyu, Isparta nın kanalizasyon suyu ile karışıp kirlenerek Antalya ya gidiyor buna bir çare bulun.

Aykırı Ses

01 Mart 2024 Cuma 09:08

Bunu yapmayın işte; belediye, emeklilere neden "8 bin lira" versin? Bu, merkezi hükümetin işidir. Ayrıca neden sadece emekliler; işçiler, memurlar, işsizler, köylüler değil?... Bu tip mantığı ve mümkünlüğü olmayan vaatlerle hem size duyulan güveni, hem de tutarlılığınız kaybediyorsunuz. Başdeğirmen'in unuttuğu, görmezden geldiği kentsel sorunları dile getirseniz çok daha iyi bir propaganda süreci geçirirsiniz. Mustafa Ceyhanvari dayanaksız söylemleri bırakın lütfen.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR