27 Nisan 2024 Cumartesi

Atakan Yazgan’dan Aksu Enerji’ye ziyaret

Atakan Yazgan’dan Aksu Enerji’ye ziyaret

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, bugün şehrin önemli enerji kuruluşlarından biri olan Aksu Enerji'yi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Aksu Enerji Yönetim Kurulu Başkanı ve Eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar ile bir araya geldi. 

Yenilebilir Enerji Yatırımlarına Destek

Ziyaret sırasında, Isparta'da yenilenebilir enerji yatırımları ve şehrin ticaretinin gelişimi üzerine değerli bir sohbet gerçekleştirildi. Yazgan, yenilenebilir enerji yatırımlarının önemine vurgu yaparak, "Yenilenebilir enerji yatırımlarının öneminin farkındayız. Şehrimizde de bu yatırımların çoğalması, enerji üretiminin artarak tüm ihtiyaçlara cevap verebilmesi için ciddi desteklerimiz ve projelerimiz olacak." ifadelerini kullandı.

Aksu Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrin enerji ihtiyacını karşılamak için yapılan çalışmalara destek vermenin önemine vurgu yaptı.

Atakan Yazgan'ın Aksu Enerji ziyareti, şehrin enerji sektöründeki önemli aktörlerle iş birliğini güçlendirme ve yenilenebilir enerji yatırımlarının desteklenmesi adına atılan önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hüseyin

22 Şubat 2024 Perşembe 11:28

Başkan akp mhp iyi parti birbirleriyle bölündü. Son bir ayda düzgün bir çalışmayla aradan sıyrılıp belediye alınabilir. Halim bey gerçekten dürüst çalışkan biri.

Sade vatandaş

22 Şubat 2024 Perşembe 09:41

Bir oy için firmaları gezmeyi bırakında mahallelinin derdini dinleyin sayın Yazgan, yoksa işiniz zor değil çok zor… Tural Mahalle mahallle geziyor vatandaşla iç içe sizde bu sıcaklığı göremiyoruz malesef

Muhasip

22 Şubat 2024 Perşembe 00:30

Kurumları gezeceginize mahallelere bi inin be!!

Egirdir sakini

21 Şubat 2024 Çarşamba 23:30

Eğirdir gölü hergeçen gün eriyor.nedense bir kişi dur demiyor.İKTİDAR SAHİBİ AYDA BİR İKİ AYDA BİR TOPLANTI YAPIYORLAR.GÖLÜN SUYU NASIL KURTARIRIZ DİYE.ÇÖZÜM YOK.AMA KİMSENİN AKLINA GELMİYOR BU AKSU ENERJİYE TONLARCA SU AKIYOR BUNUN ÖNÜN KESERSEK GÖL KURAMAKTAN KUTARABİLİR DİYE.KİMSE KILINI KIPITAMIYOR.MALUM KİŞİ OLUNCA YAZIKLAR OLSUN.BU SEÇİMDE AKP GÖL YÜZÜNDEN ÇOK AMA ÇOKK OY KAYBEDECEK.BU YÜZDEN FARKLI ADAY KOYDULAR.EĞİRDİR HALKI BİLİYOR GÜZELİM SUYUN NEREYE GİTTİĞİNİ ARTIK.

ATATÜRKÇÜ

21 Şubat 2024 Çarşamba 21:06

MİKSER HASAN NEREDE ??

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR