29 Nisan 2024 Pazartesi

Atakan Yazgan ve Hikmet Yalım Halıcı, Mühendis Odalarını ziyaret etti

Atakan Yazgan ve Hikmet Yalım Halıcı, Mühendis Odalarını ziyaret etti

Isparta

Bugün, Cumhuriyet aHalk Partisi'nin Isparta Belediye Başkan adayı Atakan Yazgan, Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, CHP  teşkilatı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte, Makine Mühendisleri Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası ziyareti edildi. Makine Mühendisleri Odası'ndaki sohbet sırasında Yazgan, Isparta'nın çıkarları için çalışmanın önemine vurgu yaparak, makine mühendisliğinde mesleki denetimin önemine dikkat çekti. Atakan Yazgan, girişimcilik ruhunun Isparta'da ilerletilerek katkı sağlanması gerektiğini de ifade etti. 

Daha sonra İnşaat mühendisleri odasını ziyaret ettiler. Yazgan, depreme dayanaklı binaların kurulması gerektiğini gözlemlediklerini ve kentsel dönüşümlerin önemli bir ihtiyaç olduğunu belirtti. Yönetim üyeleri ise vatandaşın daha güvenli bir ortamda bulunmaları için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, "Bizim tek derdimiz bu, bize düşen görev neyse hazırız" ifadelerini kullandılar. Ziyaretin sonunda, makine ve inşaat mühendisleri odası yöneticileri tarafından Yazgan'a teşekkürlerini ilettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

05 Mart 2024 Salı 20:43

Su muhendisler odası başkanından hiç hoslanmiyorum daldan dala

Eskilerden

05 Mart 2024 Salı 17:30

Maşaallah maşaallah ne kadar da çok kalabalikmişsiniz.. Acaba ne konuştun Atakan bey oda da.. Teknik bir bilgiye de sahip değilsiniz ..Merak ettim yani.. En kısa zamanda İstanbul a , kendi sirketinin başına donmenizi Acizhane tavsiye ediyorum...Bu yönetim, Lütfü Çakmakçı ya uyguladıkları, aynı akıbeti size de yapacaklar, gör bak...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR