01 Mayıs 2024 Çarşamba

Atakan Yazgan, ziyaretlerini sürdürüyor

Atakan Yazgan, Otobüs Durakları ve Otogar Esnafını Ziyaret Ederek Halkla Buluştu

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, bugün sabahın ilk ışıklarında önce otobüs duraklarını ardından otogar esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Yazgan'ın samimi diyalogları ve esnaf ile iç içe olması dikkat çekerken, otobüs duraklarındaki vatandaşlarla birebir sohbetler gerçekleştirerek sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.

Ziyaret sırasında Yazgan, vatandaşlara hoş bir sürpriz yaparak simit ve ayran ikramında bulundu. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Yazgan, "Kentimizin her köşesini ziyaret ederek vatandaşlarımızla buluşmak benim için son derece önemli.Sizlerin sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerimizi paylaşmak istiyoruz." dedi.

Ardından Yazgan, otogar esnafını da ziyaret ederek onlarla sohbet etti ve iş yerlerini gezdi. Gece gündüz demeden çalışarak her zaman halktan yana olduğunu vurgulayan Yazgan, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirtti. Isparta'daki vatandaşlarla kurduğu samimi bağın, belediye başkanlığı döneminde de devam edeceğini ifade etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı 2

08 Mart 2024 Cuma 15:22

CHP demek 6 masa demek. CHP demek PKK demek.CHP demek DEM parti demek.CHP Demek çocuk katillerini savunmak demek.CHP demek başörtüsü düşmanı demek. Kısacası CHP demek millet vatan din düşmanı demek.

Öz32

08 Mart 2024 Cuma 14:00

Sayın başkan az konuşuyor öz konuşuyor.çok konuşup boş vaat vermiyor.az ve öz olarak yapacaklarını söylüyor.bence belediye seçimleri partiye değil kişiye verilmeli.boş vaatlere değil gerçekten ihtiyacı yapacak olana verilmeli.ıspartaya istihdam sağlayacak çevresi ve kapasitesi olan ve ıspartaya iş imkanı sağlayacak kişi tek başkan atakan yazgan .ıspartalının işe ihtiyacı var bu sözü veren tek insanda atakan bey

İhsan

08 Mart 2024 Cuma 13:16

Keşke İspartaspor'un başında kalsaydınız. Seçimde harcadığınız parayı ve zamanınızı kulübe harcasaydınız çok daha güzel olurdu. Isparta'nın oy potansiyeli belli. Oylar sağ parti ağırlıklı. Seçimde sonuncu olursunuz Isparta'da. Kusura bakmayın ama durum bu.

Minibüs gerekli ıspartaya

08 Mart 2024 Cuma 13:05

Ispartada otobusler yetersiz,Minibüs şart,otobüsculerin tekelleşmesinin önune geçmek gerekiyor.Ulaşım sıkıntı ıspartada, sıkıntı sabah 08.00 ve akşam 17.30 da trafik kitleniyor.Otobuslere binilmiyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR