27 Nisan 2024 Cumartesi

Atakan Yazgan, 18 Mart Çanakkale Zaferi anısına şehitlik ziyaretinde

Atakan Yazgan, 18 Mart Çanakkale Zaferi anısına şehitlik ziyaretinde

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, CHP il ilçe örgütü ve belediye meclis üyeleriyle birlikte bugün, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin anısına şehitlik ziyaretinde bulundu. Bu anlamlı ziyarette, şehitlerimiz için dua edildi.

Yazgan, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde şehitlikleri ziyaret ederek, Türk milletinin kahramanlık destanının yazıldığı topraklara saygılarını sundular. Ziyaret sırasında, şehitlikte bulunan mezarlar başında dualar okundu ve şehitlerimizin aziz ruhları için rahmet ve şükran dileğinde bulunuldu.

Atakan Yazgan, konuşmasında Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki önemine vurgu yaparak, bu destansı zaferin kazanılmasında şehitlerimizin büyük fedakarlıklarının ve kahramanlıklarının unutulmayacağını belirtti. Ayrıca, Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunun, Çanakkale'de olduğu gibi bugün de her zaman en büyük güç kaynağı olduğunu ifade etti.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

IRKÇILAR KUDURMUŞTUR

19 Mart 2024 Salı 08:10

TÜRKİYE marksist zihniyetten kurtulmadıkça,cahil zihniyetten kurtulmadıkça ,okumuş lakin:okuduklarına layık olmayan cahil yobazların yobazlığında kurtulmadıkça,TÜRK-KÜRT bostuna ğirmiş.MİSYONER ZİHNİYETİNDE KURTULMADIKÇA.İŞİMİZ ZORDUR.

Ahmet

18 Mart 2024 Pazartesi 17:52

Koskoca CHP den bu kadar mı geldi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR