28 Nisan 2024 Pazar

Atakan Yazgan'dan Çanakkale Zaferi Anısına Açıklama

Atakan Yazgan'dan Çanakkale Zaferi Anısına Açıklama

Isparta

Atakan Yazgan'dan Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan,18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle önemli bir konuşma gerçekleştirdi.

Yazgan, Çanakkale'nin tarihi önemine vurgu yaparak, bu destansı zaferin milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu en güçlü şekilde ortaya koyduğunu ifade etti. Şehitlerin büyük fedakarlıkları ve aziz milletimizin kahramanlığıyla kazanılan bu zaferin, Türkiye'nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde dönüm noktası olduğunu belirtti.

Konuşmasında, şehitlerin emaneti olan bu vatanı korumak ve geliştirmek için millet olarak birlik ve beraberlik içinde olmanın önemine değinen Yazgan, Çanakkale ruhunun bugün de Türkiye'nin her köşesinde yaşatılması gerektiğini vurguladı.

Atakan Yazgan, şehitlerimizi minnet ve şükranla anarak, onların emaneti olan vatanı daha güzel bir geleceğe taşımak için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anarak, onların bizlere bıraktığı mirası en iyi şekilde koruyup yaşatacaklarını belirtti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

19 Mart 2024 Salı 00:58

eskiden 6 martta koşu yapılırdı programlar düzenlenirdi

Vatandaş

19 Mart 2024 Salı 00:58

6 Mart'ı unutturdular başkanım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR