01 Mayıs 2024 Çarşamba

Atabey’de Serdar Pehlivan dönemi resmen başlıyor

Atabey’de Serdar Pehlivan dönemi resmen başlıyor

Isparta

31 Mart’ta Atabey ilçesinde yapılan yerel seçimleri AK Parti’nin adayı Serdar Pehlivan kazanmıştı. Bunun üzerine MHP, seçimlerin iptali ve yenilenmesine yönelik İl Seçim Kuruluna başvurdu. MHP’nin iptal talebi İl Seçim Kurulu tarafından reddedildi. Bunun üzerine MHP konuyu Yüksek Seçim Kuruluna taşıdı.

Yüksek Seçim Kurulu da MHP’nin Atabey ilçesinde seçimlerin iptali ve yenilenmesine ilişkin başvurusunu reddetti. Böylelikle Serdar Pehlivan’ın Atabey Belediye Başkanlığı netleşti. Pehlivan Pazar günü saat 13.00’da mazbatasını alarak görevine resmen başlayacak.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İsparta

08 Nisan 2024 Pazartesi 00:41

Helal sana ehli pehlivan başkan

Serdar Sitesi Isparta

07 Nisan 2024 Pazar 17:13

Başarıların devamını bekleriz Serdar başkan. Yolun açık olsun, Allah utandırmasın.

Kamilll kalaycııı

07 Nisan 2024 Pazar 14:49

Boş vaatlerle kandırdın milleti kazandın seçimi. Ama helal olsun ne kadar gerizekalı menfaat düşkünü insan varmış çıkardın ortaya. Şimdi o vaatlerini gerçekleştirecek parayı nerden bulacaksın merak ediyorum. Başkanlığı sana vermişler ama bi yandan da güvenemeyip meclisi de mhp ye vermişler. Şimdi şirketin başına illa mhp oturur. Senin boş vaatlerle kandırıp oyunu aldığın insanlara karşı hiçbir iş yaptırmazlar. Ki en doğrusu da bu. Milletin parasını şahıslara dağıtamazsın. işin zor amma Serdar

Eskilerden tecrübe

07 Nisan 2024 Pazar 14:10

Serdar bey, en samimi arkadaşın da olsa, hiç kimseye yüz verme...Dirayetli adaletli,hakkaniyet içerisinde bir idareci olmanı ,hasreten istirham ediyoruz.. Çünkü bu ilk günlerinde yalakalık yapan, mağdur edebiyatı yapan , yanındaymış gibi görünen bir çok kişi olacaktir... Mutlaka bunları diskalifiye et.. Şirketleri hz.omer adaletiyle yürütecek, ehil kisilere emanet et..Sana oy versin, vermesin herkese, bütün personele eşit davran...İnanki bir,iki ay içinde o kadar çok sevenin olacaktır ..

ISPARTALI

07 Nisan 2024 Pazar 13:02

ALLAH KALBİNE GÖRE VERDİYOLUN AÇIK İŞLERİN RAST GİTSİN SERDAR BAŞŞŞKAAAN

Esnaf

07 Nisan 2024 Pazar 11:06

Arkadaşı olan, tutar ı ,kendine örnek alırsa çok şey kaybeder....

Ispartalı Hüseyin

07 Nisan 2024 Pazar 11:03

Allah hayırlı uğurlu etsin Allahım mahçup etmesin

atabeyli

07 Nisan 2024 Pazar 10:28

hayırlı uğurlu olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR