29 Nisan 2024 Pazartesi

ATABEY BELEDİYE BAŞKANI SÖZÜNÜ TUTTU

ATABEY BELEDİYE BAŞKANI SÖZÜNÜ TUTTU

Isparta

TOROSGAZ, eylül ayında gaz arzı yapılacak Atabey İlçesinde 20’si ana şebeke olmak üzere 27 kilometrelik altyapı yatırımı yapıyor. Altyapı yatırımının başlaması nedeniyle dua edildi, kurban kesildi.

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy’un AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’in desteğiyle EPDK’dan onay aldığı doğalgaz için altyapı çalışmalarına başlandı. TOROSGAZ, Atabey’de 20’si ana hat olmak üzere 27 kilometrelik altyapı çalışması yapacak. Atabey ilçesinde doğalgaz altyapı çalışmasının başlaması nedeniyle dün kurban kesildi, kazasız-belasız iş sezonu için dua edildi.

TOROSGAZ yetkilisi, iş başlangıcı nedeniyle yapılan törende Belediye Başkanı Atasoy ve diğer misafirleri bilgilendirdi. Atabey’e eylül ayında gaz arzı yapılacağının müjdesini veren TOROSGAZ yetkilisi, toplamda ana hattın 20 kilometre uzunluğunda olacağını, hattın geçtiği güzergahlarda binalara doğalğaz kutusu bırakılacağının bilgisini verdi.

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy da ilçe adına çok mutlu olduklarını söyledi. Milletvekili Recep Özel’e, Enerji Bakanlığı ve EPDK yetkililer ile TOROSGAZ’a teşekkür eden Atasoy, Atabey’in bu kıştan itibaren ısınma ihtiyacını temiz enerji kaynağı doğalgaz ile karşılayacağının müjdesini verdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

GÜZEL MANŞET...

27 Haziran 2019 Perşembe 20:48

BAŞKANDA YALAN YOK...

Araslıyım

26 Haziran 2019 Çarşamba 09:36

Atabeyimize hayırlı olsun inşallah

Aydin

26 Haziran 2019 Çarşamba 08:21

Teşekkürler sayın Başkanım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR