29 Nisan 2024 Pazartesi

APARTTAKİ PATLAMADA AĞIR YARALANMIŞTI İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ

ISPARTA'da öğrenci apartında mutfak tüpünden sızan gazın patlaması sonucu çıkan yangında ağır yaralanan 25 yaşındaki Ahmet Harhar, İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Isparta

BOMBA 32 ÖZEL HABER

ISPARTA'da öğrenci apartında mutfak tüpünden sızan gazın patlaması sonucu çıkan yangında ağır yaralanan 25 yaşındaki Ahmet Harhar, kaldırıldığı Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Harhar'ın vücudunda 2 ve 3 derece ağır yanıklar oluştuğu ve tedavisine burada devam edileceği öğrenildi.

Isparta'da dün öğle saatlerinde Yedişehitler Mahallesi 108’inci cadde üzerindeki bir öğrenci apartında mutfak tüpünden sızan gazın patlaması sonucunda Ahmet Harhar ağır yaralanmış ve yan daireden kurtarmaya gelen 2 öğrenci de dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılmıştı.

Ahmet Harhar'ın patlama sonrası çıkan yangında alevlerin arasında kalırken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Harhar'ın burada yapılan ilk tedavisinin ardından vücudunun belirli noktalarında ağır yanıklar olduğu tespit edildi. 2 ve 3 derece yanık oluştuğu belirlenen Harhar, İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Bölümü'ne sevk edildi. Hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

!!!Vicdansız ısparta!!!

06 Ocak 2018 Cumartesi 03:35

bu durumun bidaha yaşanmaması için gerekli önlemler alınmalı kıç kadar apartları kiralıyorsunuz bu ögrenci nerde nefes alcak nerde uyucak nerde oturacak düşmüyorsun ey gözünü para bürümüş apartcılar o paraları mezara ****üremezsin insan canına kassediyorsun Nasıl vicdanın rahat Isparta’nın velinimeti öğrenciye biraz sevgi ey Isparta!!!

Egirdir

05 Ocak 2018 Cuma 19:24

Şarkikaraağaç a gitsin oradaki kadın çözer numarası 0538 672 77 06

korkut

05 Ocak 2018 Cuma 16:13

acil şifalar dilerim

Eğirdirli

05 Ocak 2018 Cuma 14:03

Şarkikarâğaca gitsin oradaki bir bayan yanıkları iyi ediyor ben şahidim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR