29 Nisan 2024 Pazartesi

Antalya BİLİMFEST'e yoğun ilgi

Antalya BİLİMFEST'e yoğun ilgi

Isparta

YERLİ ve milli gururlarımızın sergilendiği 2. Antalya Bilim Festivali yoğun ilgi gördü. Dokumapark'ta 50 bin metrekare alana kurulan etkinlik alanı ziyaretçilerle doldu taştı. 

Kepez Belediyesi'nin bu yıl 2'ncisini düzenlediği Antalya Bilim Festivali, dolu dolu etkinliklerle devam ediyor. Bilim, sanayi ve teknoloji devlerinin ağırlandığı festival, etkinlikler, yarışmalar, konferanslar, milli gururlarımızın tanıtıldığı 4 ana platformda gerçekleştiriliyor. Yerli ve milli gururlarımızın sergilendiği 2. Antalya Bilim Festivali yoğun ilgi gördü. Dokumapark'ta 50 bin metrekare alana kurulan etkinlik alanı ziyaretçilerle doldu taştı. Renkli atölye çalışmaları, birbirinden özel konukların katıldığı paneller, aktiviteler, şovlar ilgiyle takip edildi.

Bilimfest'te dünya çapında kendi sınıfında en etkin taarruz helikopteri olan T 129 ATAK Taarruz ve Taktik Helikopteri, TÜMOSAN'ın Türkiye'nin yerlilik oranı en yüksek askeri aracı olarak geliştirdiği Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç PUSAT, Bozdoğan, Gökdoğan, EJDER YALÇIN, KİRPİ, VURAN, İKA, Batuhan, TTZA, E-ZMA, YABGU, ANZATSAN 8x8, Sak botu sergileniyor. Antalya Bilim Festivali'ne TÜBİTAK, ASELSAN, HAVELSAN, ROKETSAN, TÜMOSAN, TUSAŞ,TURKSAT, TUA, MKE, ANZATSAN, SARSILMAZ, BMC, üniversiteler, teknokentler başta olmak üzere yerli ve milli teknoloji üreten kurumlar katıldı. Antalya Bilim Festivaline bu yıl 220 kurum ve kuruluş iştirak etti. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR