28 Nisan 2024 Pazar

ANIT MEZAR BİTTİ

ANIT MEZAR BİTTİ

Isparta

Anıtkabir'den sonra Türkiye'nin en büyük 2. anıt mezarı bitti. 9. Cumhurbaşkanımızın İslamköy Çalça Tepedeki anıt mezarı, İl Özel İdaresi tarafından yapıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Nail Binl

10 Mart 2019 Pazar 20:39

Merhum Süleyman Demirel icin yapilan anıt mezarın yapılması yukardaki yorumda belirtildigi gibi muteveffalardan medet ummak icin degildir .Merhum Demirele Ispartanin ,Isparta linin vefa duygusudur .Her aile kendi ailesinden ebediyete intikal etkileri için kendi çapında mezar yaptırır. O YORUMUMU YAPAN kardeşimizin de aile geçmişlerine ait mutlaka mezarları yapılmıştır.Demirel için yapılan anıt mezarı dini bir eleştiri ile farklı yöne taşımak yanlıştır

Ispartalılar

08 Mart 2019 Cuma 20:41

9 uncu Cumhuru Reisimize Yakışan Bir Anıt Mezar Oldu.

Gürcan

08 Mart 2019 Cuma 17:49

Ülkede gereksiz yere en çok kullanılan 2 şey, beton ve saman...

Esas Ölümsüzlük Allah Yolu

08 Mart 2019 Cuma 12:29

Şu Koco Koca Benton Yığını Anıt Mezarlar Ne Anlamı Var Bilime İline İnsanlığa Faydası Yok Gelişmiş Milletler Ölülerden Medet Beklemez. Mezar'cılık Önemli Olsaydı Allah Binlerce Peygamberlerinin Elçilerinin Resullerinin Nebilerinin Mezarlarını Piramitler Gibi Allah Ayak'da Tutardı O Zamanda Allah'ın Bazı Kulları O Mezarlara Gidip Dilek'de Bulunurlardı Şirke Düşerlerdi İnsanların Bir Kısmı Girdi KUR'AN-I KERİM'in Ayetlerini O Anıt Mezarlara Okurlardı Bunun'da Ne Ölüye Ne Diriye Feydası Olmazdı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR