27 Nisan 2024 Cumartesi

Alp Tutar, Beşiktaş’ın gündeminde

Alp Tutar, Beşiktaş’ın gündeminde

Isparta

ajansspor.com haberine göre, Isparta 32 Spor kalecisi Alp Tutar, Beşiktaş tarafından takip ediliyor.

Habere göre ise, transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta gündeme dikkat çekecek bir isim geldi. Siyah-Beyazlıların, Isparta 32 Spor’un kalecisi Alp Tutar’ı canlı olarak izlediği ve transferi bitirme aşamasına getirdiği öğrenildi. Devre arasında kadrosunda büyük ölçüde değişime gitmesi beklenen Beşiktaş’ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Anastasios Bakasetas ve Yusuf Yazıcı gibi isimlerin durumunu yakından takip eden Beşiktaş’ta dikkat çekecek bir isim daha gündeme geldi.

GEÇER NOT ALDI

Kaleye de takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, TFF 2. Lig ekibi Isparta 32 Spor’un kalecisi Alp Tutar’ı yakın takibe aldı. 26 yaşındaki kaleciyi canlı olarak izleyen Beşiktaş’ın kurmaylarının geçer not verdiği ve sürpriz olmaması halinde transferin tamamlanacağı öğrenildi.

ÜMRANİYESPOR’A KİRALANACAK

Alp Tutar’ın transferinin tamamlanması halinde Siyah-Beyazlıların kadrosuna hemen girmesi beklenmiyor. Beşiktaş’ın pilot takımı olması gündeme gelen Ümraniyespor’a kiralanacak Alp Tutar, gelecek sezon İstanbul ekibinin formasını giydikten sonra Siyah-Beyazlılara dönmesi planlanıyor. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Fiyasko

22 Aralık 2023 Cuma 18:09

Burda tutamadıklarını orda mı tutacak mış

ismi lazım değil

22 Aralık 2023 Cuma 15:06

Nasıl olmuş dicem de. Besiktasta şuan bi küme düşme kaldı onuda bu kaleciyle yapacaklar galiba

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR