27 Nisan 2024 Cumartesi

Aksu'da Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

Aksu'da Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

Isparta

Aksu'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılı coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü kutlamaları ilçe Kaymakamı Mesut AKIN’ın Kaymakamlık makamında bayram tebriklerini kabul etmesiyle başladı.Ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Aksu İlçe Meydanı’nda bir tören düzenlendi.

Törene Kaymakamımız Mesut AKIN ve Meltem AKIN’ ın yanı sıra Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman,İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm Tekin Kıpçak,İlçe Emniyet Amiri Abdülkadir Sarı, Kurum Amirleri, Şehit Aileleri, Gaziler ve yakınları, siyasi parti temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler ile ilçe halkı katıldı.

Tören; Kaymakam Mesut AKIN ve Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, törene katılanlar ile vatandaşların bayramını kutlamasıyla başladı. Daha sonra saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yayınladığı Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı okunmasının ardından Kaymakam AKIN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Akabinde tören, öğrencilerin günün anlam ve önemini anlatan şiirlerin okuması ve halk oyunu gösterisi ile devam etti.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü münasebetiyle İlçede bulunan okullarında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini; Kaymakam Mesut AKIN , Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman,İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm Tekin Kıpçak veİlçe Emniyet Amiri Abdülkadir Sarı, tarafından takdim edildi.

Ardından tören geçişi yapıldı. Kaymakam Mesut AKIN ve eşi  Meltem AKIN, Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman ve protokol üyeleri geçiş yapan öğrencileri selamladıktan sonra tören sona erdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR