28 Nisan 2024 Pazar

Akıllı kavşakla trafik geçişi daha rahat sağlanacak

Akıllı kavşakla trafik geçişi daha rahat sağlanacak

Isparta

Isparta Belediyesi tarafından Gölcük yolu üzerinde Muzaffer Sinop Caddesi ile Kadir Boylu Caddesinin kesiştiği kavşakta düzenleme çalışması yapılıyor. Deregümü ovasında devam eden yeni yapılaşma ve trafik yoğunluğu dolayısıyla bu bölgeye akıllı kavşak yapılıyor.

Isparta Belediyesi, yeni yapılaşma olan bölgeler ve şehrin ihtiyaçları doğrultusunda trafik akışının daha rahat sağlanabilmesi için yollarda yeni düzenlemeler yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda bugüne kadar birçok kavşakta düzenleme yapıldı, yeni bulvarlar açıldı, trafik akışının rahatlaması için sinyalizasyon sistemlerinde düzenlemeler sağlandı. Çalışmalar son olarak Gölcük yolunda devam ediyor.  

Deregümü ovasında devam eden yeni yapılaşmadan oluşan trafik yoğunluğu dolayısıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Gölcük yolunda Muzaffer Sinop Caddesi ile Kadir Boylu Caddesinin kesiştiği kavşakta çalışma yapılıyor. Yapılan çalışmada bu bölgeye akıllı kavşak uygulanacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla Yeni Zabıta Hizmet Binası tarafından gelen bir araç sürücüsü Batıkent Mahallesi ve Burdur yoluna daha rahat ve daha güvenli geçiş yapabilecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Haykar

11 Haziran 2023 Pazar 19:11

Deregümü'deki yapılaşma ifadesi kaç kere kullanılmış. Orayı da açın yapılaşmaya. Sonra bu millet taş yesin. Ağaç kökü diyecem de, ağaç kökü de bulamıycaz böyle giderse. Devam ranta açık betonlaşmaya... Torunlarımız betonda yetiştirir artık bitkileri...

Abdullah AYDIN

09 Haziran 2023 Cuma 03:44

Houston'da her yerde kasis var. Gözlerimle gördüm. Isparta'da da yapılsa ışıkların çoğuna gerek kalmaz.

Aralarında çok var

08 Haziran 2023 Perşembe 23:53

Döner kavşak da kine yol verin ÖRNEK ŞEHİR HASTANE ORASI

Kenan Tunaboylu

08 Haziran 2023 Perşembe 21:53

Dönel kavşakta dönüş yapana yol verilmesi gerektiğini bilmeyen insanlara ne yaparsanız yapın fayda etmeyecektir. Adam kavşağın içindeki sürücünün üzerine üzerine arabayı sürüp kornayı yiyince bir de el kol hareketi yapıyor.. Manyak çok trafikte.. Dikkatli olmak lazım.

vatantaş

08 Haziran 2023 Perşembe 21:28

Işık şart kimse kimseye yol vermiyor herkes hızlı. Sokak aralarına kasis yapana kadar buraya yapın

Vatandaş

08 Haziran 2023 Perşembe 20:00

Bi Işık Takılsaydı Öncelikle Sık Sık Kaza Oluyor Bu Kavşakta

Ciflikci

08 Haziran 2023 Perşembe 18:05

Sevabına modernevlerle Anadolu mahallesi'ni birbirinden ayıran Yıldırım şekerlemeden sanayiye doğru inen eski çevre yoluna sağlık parkının köşesine reisimizin dev gibi tabelası var ya o o kavşağı da akıllı olmasına gerek yok deli ışık olsun ama trafik ışığı olsun ne olur lütfen Hüseyin Avni paşa caddesi imiş

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR