28 Nisan 2024 Pazar

Ağır hasar kayıtlı araç operasyonu

Ağır hasar kayıtlı araç operasyonu

Isparta

ISPARTA’DA ağır hasar gören araçların şase numaralarını sökerek, yurt dışından getirdikleri araçlara takarak satışı yapanlara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ağır hasar gören farklı markalara ait 3 aracın kısa sürede trafiğe çıkartıldığının tespiti üzerine çalışma başlattı. Araçlarda yapılan kriminal inceleme sonucunda ise, ağır hasar gören 3 aracın aynı marka ve modeldeki benzerlerinin yurt dışından getirildiği ve ağır hasarlı araçların şase numaralarının bu araçlara çakılarak, yurt içinde satışlarının yapıldığı, bu araçlarında Isparta plakasına tescillerinin yaptırıldığı tespit edildi. Araç alım-satım işlemlerini yapan şüpheliler hakkında “Resmi Belgede Sahtecilik ve 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” kapsamında adli işlem yapıldı. Yakalanan araçlar ise Isparta Gümrük Müdürlüğü’ne teslim edildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bir dost

06 Mart 2024 Çarşamba 10:09

Her pisliğin altından erdaslar çıkıyor net

Gerçekler

05 Mart 2024 Salı 22:42

İdam şart.Asın gitsin iti..

Güzel Ispartamız ne hale geldi

05 Mart 2024 Salı 10:54

MK adlı yorumcu arkadaş doğru söylüyor hergün bir haberle anılıyor Isparta adı güllerle elmasıyla Eğridir gölüyle anılacağına adı karıştığı olaylardan bıktık artık eskiden temiz bir şehirdi

MK rumuz lu

05 Mart 2024 Salı 10:16

MK rumuz lu gel sende ısparta nın bokunu yeeee andawal

Denetim şart

05 Mart 2024 Salı 09:34

Yurt dışından getirilen,yurt dışına giris çıkışı olan araçlardan uzak durmak gerek.Her türlü üç kağıt var.Elinizde patlar sonra..

M.K

05 Mart 2024 Salı 09:25

Her b.kun altından Isparta çıkıyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR