28 Nisan 2024 Pazar

Adayı Tural’dan Davraz Kapalı Pazar yeriyle ilgili sert açıklama

Adayı Tural’dan Davraz Kapalı Pazar yeriyle ilgili sert açıklama

Isparta

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, bugün açılışı yapılan Davraz Kapalı Pazar yeri ile ilgili mevcut belediye yönetiminin kar felaketinde çökme sonucu yenilenen pazar yerini , söz verdik yaptık sloganıyla yeni bir projeymiş gibi  kamuoyuna sunmasına tepki gösterdi. 

Başkan Adayı Tural, konuyla ilgili yaptığı açıklamada  “Yıllar öncesi,  geçmiş belediye başkanlarından ve şimdiki Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın’ın döneminde yapılan Davraz Mahallesi Kapalı Pazar yeri tüm halkımızın bildiği gibi 3 Şubat 2002 tarihinde ilimizde meydana gelen kar yağışı nedeniyle 30 santimlik kara teslim olan şu anki mevcut belediye yönetimi döneminde feci şekilde çökmüştür. Bahsi geçen tarihe bakıldığında Rabbim bizleri korumuş, büyük bir facianın eşiğinden dönülmüştür. Pazar yerinin çöktüğü tarih Perşembe gününe rast gelmektedir. Allah korusun bir gün önce çökmüş olsaydı acılarımızı tarife edecek kelime bulamazdık. Bugünlerde mevcut Belediye Başkanı malum pazar yerinin tamir edilmesini, söz verdik yaptık sloganıyla yeni bir yatırımmış  gibi kamuoyuna sunmakta, Isparta halkıyla alay etmektedir” dedi.

DAVRAZ HALKINA VERDİĞİNİZ SÖZ BU MUDUR?

Mevcut Belediye Başkanının 5 yıl önce Türkiye’nin Antartika’ya uydu gönderdiğini şaşalayarak anlattığı Davraz mitinginde Davraz halkına verdiği sözleri anımsatan Başkan Adayı Tural, açıklamasında şunlara yer verdi “Kendisine hatırlatmak isteriz 2019 yerel seçim döneminde ülkemizin Antartika’ya uydu gönderdiğini şaşalayarak anlatırken, bu bölgede Davraz Mahallesi halkına bir söz vermiştir.  Bu bölgenin Isparta’da yeni bir cazibe merkezi olacağını 2000 araçlık otoparkı olan bir cazibeli bir alışveriş merkezi haline getirileceğini mahalle mitinginde kendi ağzıyla dile getirmiştir. Şimdi sormak isteriz? Bir çok projesi çökme riski atlatmış olan  (Gökkubbe, Davraz Pazar yeri) yerel ve ulusal basına haber konusu olan belediyeyi devreden şu anki Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın’ın, Davraz Pazar yeri projesinin tadilatını yapan, aslında tabiri caizse şecaatini arzderken sirkatini söyleyen mevcut yönetim Davraz Mahallesine vermiş olduğu sözü yerine getirirken, projelerinde bahsettiği konu tam olarak bu mudur? Çok değerli Davraz Mahallesi halkımızın takdirine sunmak istiyoruz.

AMAÇLARI SADECE KOLTUKLARINI KORUMAK

Yine aynı mahalle mitinginde ‘bir belediye başkanı memleketine 20 yıl 40 yıl 45 yıl gibi ileriye taşıyamamışsa memleketine hizmet etmiş sayılmaz’ diyen bir belediye başkanının Davraz Mahallesine sunduğu katma değeri ve Antartika’ya uydu gönderdiğini iddia ettiği ülkemizin vizyonuyla bir önceki belediye başkanının parke taşı üzerinden yaptığı siyaseti eleştirirken ‘işte bizim farkımız bu’ sözlerini bir kez daha Isparta kamuoyuna hatırlatmak isterim.  Memleketimizin ne geçmiş kültürel değerlerine ne de geleceğine yönelik hiçbir çalışması olmayıp sadece koltuklarını korumak amacıyla çabaladığı  siz değerli Isparta halkımızın takdirinedir. 31 Martta önümüze bir sandık gelecek. Tercihini koltuğunu korumaktan yana olanların yanında olmak ya da memleketimize gerçekten hizmet aşkıyla yanıp tutuşmakta olan vadettiği her şeyin son cümlesine kadar nefer olmak için çabalayanların yanında olmak siz değerli hemşehrilerimizin tercihinedir. Bu duygu ve düşüncelerle 31 Mart yerel seçimlerinde tercihinizi İyi bir belediyecilik, İyi bir belediye başkanı ve Ispartamızı Ispartalıların yönettiği Ispartamızın menfaatine iyi bir bakış açısıyla yönetmeye aday olanların yoluna davet ediyoruz. Tekrar ediyoruz 28 Mart 2019 tarihinde Isparta’nın ikinci bir cazibe merkezi haline getireceğiz” diye söz verenlere yine kendi sözleriyle cevap vermek istiyoruz “AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFINA BAKILMAZ”. Bu bir memleket meselesidir. Derdi koltuk olanlar bizi anlayamaz, derdi makam olanlar asla anlayamaz. Derdi ISPARTA olanlar ancak anlayabilir. Bu arenaya çıktığımız ilk günde bir sloganımız vardı BİR HAYALİMİZ VAR diyorduk. Evet Sevgili Hemşehrilerim bir hayalimiz var. Derdimiz Memleketimiz Ispartamız… Koltuk derdinde, yalanlarla savrulan bir yönetim olmayacak. Biz kazanmayacağız. Hep birlikte Ispartamıza kazandıracağız” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Dereli

18 Ocak 2024 Perşembe 17:22

Umutlarımız hür ve müstakil seçime giren İyi parti ve Akşener.

Hüseyin

18 Ocak 2024 Perşembe 07:26

Artık seçim yaklaşıyor. Açılışlar başlar. Millet bahçedi yaptılar. Açılış için bakan geldi. milyonlarca para harcanmıştır. Ne gerek var il protokolü açsın. Yetaltı otoparkları yzg zamanında yapıldı. Rezil su alıyor sıvaları dökülüyor. Belediye önündekini bile kaç trilyon harcandı düzeltmek için. Hala otobüs durakları olmayan yerler var. Millet yağmur altında otobüs bekliyor. Türkiyenin yüzyılıymış.

Gülkentli32

17 Ocak 2024 Çarşamba 21:54

Doğru söze ne hacet.

vatandaş

17 Ocak 2024 Çarşamba 14:17

çok güzel konuşulmuş. İnşaallah Ahmet beye Başkanlığın hayırlı uğurlu olsun deriz.

Davraz

17 Ocak 2024 Çarşamba 14:15

Tabikide sıfırdan yaptı büyük başkan BAŞDEĞİRMEN

21

17 Ocak 2024 Çarşamba 14:03

birilerine rey vermem.İDARESİ ALTINDA ÇALIŞMAM. ÇALIŞIRSAM ,SOFRAMA ALIRSAM,SOFRALARINA OTURU İSEM IRKIMA İHANET ETMİŞ OLURUM.

Mustafa cbn

17 Ocak 2024 Çarşamba 13:51

Isparta için farklı düşünen bir lider. Isparta doğru seçimi Ahmet Tural ile yapacaktır

mahoni2

17 Ocak 2024 Çarşamba 13:16

aferim be. işte gerçek siyaset bu.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR