30 Nisan 2024 Salı

Adada Antik Kenti geçmişin kapılarını açıyor

Adada Antik Kenti geçmişin kapılarını açıyor

Isparta

Adada Antik Kenti, Isparta’nın eşsiz doğasında sizleri karşılamak için sabırsızlanıyor. Doğa ile iç içe olan Adada Antik Kenti, geçmişin kapılarını sizin için aralıyor.

Roma Dönemi’ne ait forum yapısı, devlet binaları, Zeus Tapınağı, imparator tapınakları, tiyatro ve Bizans Bazilikası bu kentin ayakta kalmış bekçileridir.

Isparta’nın Sütçüler ilçesine bağlı Sağrak köyü yakınlarında ardıç ve çam ağaçlarının arasında sessizce ziyaretçilerini bekliyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

euro 4

03 Ekim 2023 Salı 22:54

yaptıgınız restorasyon bu mu? hiç ellemeseydiniz daha iyiymiş. bütçe mi az geliyor anlamadım. Diyanetin bütçesiden kesilip şöyle faydalı şeylere harcansa turizm artar

.

03 Ekim 2023 Salı 15:27

ALLAH AŞKINA LÜTFEN KİMSE HİÇ BİR YERİ RESTORE ETMESİN VE DOKUNMASIN, YAPTIKLARI RESTAROSYONLAR ORTADA, RANT İÇİN HİÇ BİR ŞEY ORJİNALİYLE KALMIYOR, SONRA ORTADA NE ESER KALIYOR NE TARİH

Vatandaş

03 Ekim 2023 Salı 14:04

Burayı restore etseler turizm patlar orada,ama vizyonu siyasetçimiz yok..

haylaz

03 Ekim 2023 Salı 14:03

bu akaryakıt fiyatları ile ****arı gezmek için cebinin dolu olması gerekli.ben emekliyim nasıl geleyim. ah güzel yurdum ah. elin emeklisi binlerce kilometreyi gelir egzer gider. bizler ise 100 kilometre yolu gitmek için düşünmek zorundayız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR