29 Nisan 2024 Pazartesi

Acun Medya ‘La Isla Desafio’ Survivor Eğirdir’e geliyor

Acun Medya ‘La Isla Desafio’ Survivor Eğirdir’e geliyor

Isparta

Geçtiğimiz yıl  La Isla Meksika Survivor Eğirdir Altınkum Plajında çekimleri yapılmış ve Eğirdir’de büyük bir heyecan yaratmıştı. Şimdi ise ‘La Isla Desafio’ (Meydan Okumak)  çekimleri Temmuz ayının son haftasında Eğirdir'de yapılacak.
 Acun Medya'nın Amerika'daki Survivor prodüksiyon ekibi, çekimler öncesinde bugün Eğirdir'i ziyaret ederek bölgeyi çok beğendiler. Yarışmanın çekimleri için başta Altınkum Plajı ve tespit edilen alanlarda Eğirdir'in birçok güzelliğinin ortaya koyulacağı sahneler hazırlanacak.
 Bugün sabah sporu sonrası Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer ve Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Jeoloji Yüksek Mühendisi Abdullah ÜNSAL Acun Medya'nın Amerika "La Isla Desafio" prodüksiyon ekibi ile bir araya geldiler.
Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Emniyet Müdürlüğü, Eğirdir Belediyesi işbirliği ile gerçekleşecek yarışmanın çekimleri hakkında ve alınacak tedbirler konularında Acun Medya yetkilileri ile istişarelerde bulunan Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa ÖZER; ‘Eğirdir Belediyesi olarak üzerimize düşecek ne varsa yapmaya hazırız’ ifadelerini kullanarak, "Eğirdir'in doğal güzelliklerinin uluslararası bir yarışma programı için tercih edilmesi bizi gururlandırdı. Çekimler sırasında ilçemizin tanıtımına çok büyük katkılar sağlayacağı için oldukça heyecanlıyız" dedi.
Başkan Özer; ‘Eğirdir’de bütün dünyada reyting rekorları kıran bir programa ev sahipliği yapacağımız için çok mutluyuz. Eğirdir’i Türkiye’ye ve Dünya’ya tanıtabilmek için, Eğirdir’imizi tercih ettikleri için şükranlarımı sunuyorum, Survivor Amerika yapım ekibi, Amerikalı yapımcılar, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa ÖZER’e ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ettiler.’ 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

.,,

13 Nisan 2024 Cumartesi 17:35

Eğirdir Türkiye’nin en güzel şehirlerinden Biri Belediye Başkanı Sayın Mustafa Beyde Çok Kıymetli Biri

Gelmesin

13 Nisan 2024 Cumartesi 16:41

Gelsinler ama nagehan ı getirmesinler ayar oldum

Furkan Aslan

13 Nisan 2024 Cumartesi 13:10

Keşke bir de dizi gelse Isparta ya

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR