01 Mayıs 2024 Çarşamba

5 seneye 15 senelik hizmet sığdırdınız, iyi ki varsınız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’den Başkan Başdeğirmen’e: “5 seneye 15 senelik hizmet sığdırdınız, iyi ki varsınız”

Isparta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı, İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ile beraberindeki heyet, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. Kandemir, Başkan Başdeğirmen’in şehre güzel hizmetler kazandırdığına değinerek, “Genel merkezimizdeki arkadaşlarımızın değerlendirmeleri de hakikaten 5 senede yapılmayacak 15 senelik çalışmaları sığdırmış oldunuz. Yürekten tebrik ediyorum, sizlere çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.

 

Ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e AK Parti Genel Merkez Teşkilat Üyeleri, Isparta, Antalya ve Burdur Milletvekilleri, İl Teşkilat mensupları eşlik etti. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e şehre kazandırdıkları yatırımlar ve projeler hakkında brifing verdi. 5 yıl önce Isparta’da çok güzel bir netice ile yerel seçimleri kazanarak görevi devraldıklarını belirten Başkan Başdeğirmen, AK Parti belediyeciliğini Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilatla birlikte şehre nakşettiklerini dile getirdi. Başkan Başdeğirmen, “Bugün Isparta halkımızın memnun olduğu, neden bunlar yapılmıyor dediklerinin yapıldığını gördüğü bir belediyecilik hizmetimiz oldu. Gençlerimiz, yaşlılarımız, engellilerimiz ve vatandaşlarımız için bir çok hizmet yaptık. Yapmış olduğumuz en önemli çalışmalardan birisi sayın cumhurbaşkanımızın her zaman bize söylediği sosyal belediyecilik. Yaşlılarımıza, engellilerimize, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza öyle bir dokunmuşuz ki geri dönüşlerden bunları çok güzel alıyoruz” dedi.

Belediye olarak yaptıkları başta sağlık, engellilere yönelik hizmetlerle birlikte sosyal belediyecilik alanında çeşitli nedenlerle evleri zarar gören vatandaşlara yeni evlerin yapılmasından bahseden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yine ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini doğalgazla buluşturduklarını aktardı. Bölgeye hizmet verecek 8 bin 500 metrekarelik alandaki Engelsiz Gençlik Merkezi çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Başdeğirmen, yapılan spor yatırımları, verilen destekler, belediyeye kazandırılan araç parkurlarından bahsederek, “Göreve geldiğimizde şehrimizde bulunan yüksek katlı binalara ulaşacak itfaiye aracımız yoktu. Sayın Cumhurbaşkanımız 15 kata kadar çıkabilen 44 metre merdiven uzunluğuna sahip itfaiye aracı hediye etti. Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Isparta’mızın 25 yıldır büyük bir problemi olan ITKM vardı. Milletvekillerimiz ve il başkanımızla bu konuyu çalışarak şuanda çok güzel bir alan haline getirdik. Üzüm Pazarımızın restorasyonunu yaptık. Millet Bahçemizin alanını son derece modern hale getirdik. Kirazlıdere’yi yaptık. Geçtiğimiz ay cam teras açtık. Andık Deresi’ni yaptık, eski bir mesirelik alanımızdı. Arıtma ve içme suyu tesislerimizi yeniledik. Yaptığımız hizmetlerle şehrimiz bambaşka farklı bir yer haline geldi. AK Parti belediyeciliğinin ne olduğunu görmek isteyenler varsa Isparta’yı gördükleri zaman bunu çok iyi anlayacaklar.  İnşallah daha güzellerini hep beraber yapacağız. Bugüne kadar bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı sizlere ve ekibinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Isparta’da bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Tüm arkadaşlarım adına başarılı hizmetlerinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Isparta’da gerek il başkanımızla, gerek milletvekillerimizle yaptığımız istişarede sahadan çok çok güzel geri dönüşler olduğunu, onlar da ifade ediyorlar. Genel merkezimizdeki arkadaşlarımızın değerlendirmeleri hakikaten 5 senede yapılmayacak 15 senelik çalışmaları sığdırmış oldunuz. Yürekten tebrik ediyorum, sizlere çok teşekkür ediyorum. AK Parti hizmet bayrağını, hedeflerini daha yukarıya koymakla ilgili kendiyle yarışan bir siyasi parti. Milletimiz çok daha güzellerini hak ediyor. Son genel seçimlerde ilimize destek veren, gönül veren vatandaşlarımıza daha iyi hizmetler yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İnanıyorum ki 31 Mart’ta Isparta’dan başka bir ses gelecek ve şu 5 senede yaptığımız güzel hizmetlerin hem karşılığını alacağız daha önemlisi önümüzdeki 5 senede çok daha iyilerini yapma iddiasındayız. Bu konuda hemşehrilerimiz bize yetki verirlerse bir kere daha burada bayrağı daha yukarılara taşıyacak şekilde dalgalandırmak istiyoruz. Emekleriniz ve gayretleriniz için size ve ekibinize yürekten teşekkür ediyoruz, tebrik ediyoruz. İyi ki varsınız, Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e ziyaret anısına gül tablosu hediye etti. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hizmet Adamı Başdeğirmen

05 Aralık 2023 Salı 20:22

Isparta hizmet gördü insaniyet gördü muhattap gördü Sen çok yaşa Başkanım

borluuuuu

05 Aralık 2023 Salı 08:27

şahaneeeeeeeee

?

05 Aralık 2023 Salı 07:49

Bu ziyaret Başdeğirmenin parti tarafından tekrar aday gösterilip gösterilmeyeceğini açıklıyor.

HAS

05 Aralık 2023 Salı 07:15

MAŞALLAH BAŞKANIM COK İYİ ÇALIŞTI ALLAH RAZI OLSUN BAŞKANIM

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR