01 Mayıs 2024 Çarşamba

4 yaşındaki Berkehan saçlarını kanser hastaları için bağışladı

4 yaşındaki Berkehan saçlarını kanser hastaları için bağışladı

Isparta

Isparta’da 4 yaşındaki Berkehan Sarıkaplan, kanser hastalarına peruk yapılması için saçlarını bağışladı. 
Sarıkaplan, saçlarını bağışladığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek; “Annem bir gün ‘kanser hastalarına moral olmak için saçlarını bağışlamak ister misin’ diye sordu. Ben de sevinerek kabul ettim. Saçlarımı bağışladığım için çok mutluyum. Kanser hastalarına umut olur” dedi. 
Berkehan’ın annesi Nuran Sarıkaplan, kuaför olduğunu ve bu nedenle oğlunun saçlarını kendisinin kestiğini söyledi. Sarıkaplan, açıklamasında; “Oğlumla gurur duyuyorum ve çok mutluyum. Kanser hastalarına umut oldu. Kuaför olduğum için oğlumun saçlarını ben kestim. Bağışta bulunmak isteyenlerin de saçlarını ücretsiz olarak keseceğim” şeklinde konuştu.
KANSEV Dernek Başkanı Cemaliye Bardakçı, kanser hastalarının en büyük ihtiyacının moral olduğunu belirterek açıklamasında; ““KANSEV derneği olarak kanser hastalarının maddi manevi yanında olmaya çalışıyoruz. Çok sayıda kanser hastamıza Ramazan Ayı olması nedeniyle yardımda bulunduk. Öte yandan hastalarımızın en büyük ihtiyaçlarından birisi de moraldir. Bağışlanan saçlardan yapılan peruklarla birçok hastamızın yüzü güldü. Isparta’da saç bağışlama kampanyamız küçük bir kızımız saçlarını bağışlamak istemesiyle gerçekleşti. Bomba 32 Haber Sitesi ile bunu Isparta’ya duyurduk. Ardından bu haber sosyal medyadan yayılmaya başlayınca birçok çocuğumuz, bu iyiliği yapmak istedi. Aldığımız bu saçları en kısa sürede hastalarımıza ulaştıracağız. Saç bağışlamak isteyen vatandaşlarımız şehir içi şehir dışı fark etmeden bize ulaşabilirler. Saç kesimi ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.
Saç bağışı için iletişim: 0 544 684 20 14

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

09 Nisan 2024 Salı 13:37

Haber mi şimdi bu ???

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR