06 Mayıs 2024 Pazartesi

250 MÜLTECİYE GİYİM YARDIMI

Deniz Feneri Derneği tarafından Isparta'da ikamet eden 250 mülteciye giyim yardımında bulundu.

Isparta

Isparta’da yaşayan mülteciler Deniz Feneri Derneği sayesinde tepeden tırnağa yepyeni, hiç giyilmemiş, etiketleri bile henüz üzerinde bulunan giysilerden kendi zevk ve beğenilerine göre seçerek aldılar.

Isparta’da devletin sağladığı kira yardımı ile pansiyonlarda ve evlerde barınan, ayrıca yine devlet tarafından verilen sıcak yemek ile karınlarını doyuran mültecilere bir yardım eli de Deniz Feneri Derneği tarafından uzatıldı.

Deniz Feneri Derneği Ege Bölge Temsilcisi Mehmet Bulgu “Isparta’ da yaşayan 250 mülteciyi Deniz Feneri Derneğinin Hastane caddesindeki mağazasına davet ettik, burada sevdikleri, beğendikleri, kendi üzerlerine uygun olan giysilerini aldılar. Isparta’da açmış olduğumuz gezici giyim mağazasından toplam bin yoksul kişi faydalandı. Çok çeşitli sebeplerle hayat standartını bir türlü yükseltemeyen fakir ailelerimize elimizden geldiğince kol kanat germeye onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Isparta’da açtığımız gezici giyim mağazamızı bugünlerde kapatacağız, mağazayı Balıkesir iline taşıyacağız. Orada da yaklaşık 1000 ila 1500 arasında kişiye giysi yardımı yapacağız. Bu çalışmalarımız sırasında bizlerden desteğini esirgemeyen bağışçılarımıza ve gönüllülerimize sonsuz minnettarlığımızı sunuyoruz” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR