29 Nisan 2024 Pazartesi

22 adet gayrimenkulünü bağışladı

22 adet gayrimenkulünü bağışladı

Isparta

Hayırsever İş İnsanı Remzi Çopur 22 adet gayrimenkulünü bağışladı

Şarkikaraağaçlı Hayırsever İş İnsanı Remzi Çopur, 22 adet gayrimenkulünü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağışladı.

Şarkikaraağaç’lı Hayırsever İş İnsanı Remzi Çopur, 22 adet gayrimenkulünü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağışladı. Hazırlanan protokol, Remzi Çopur’u vekâleten Zeki Gürlek ve İl Müdürü Yakup Kütük tarafından imzalandı. Protokol İmza Törenine Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı da eşlik etti.

Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Şarkikaraağaç ilçemizde 22 adet gayrimenkulün Bakanlığımıza bağışlanması ile ilgili olarak hazırlanan protokol Şarkikaraağaç’lı Hayırsever İş İnsanı Sayın Remzi Çopur’u vekâleten Sayın Zeki Gürlek ve İl Müdürümüz Yakup Kütük tarafından imzalandı.

İnşaatı tamamlanan ve hizmete hazır hale getirilen daireler, atılan imzalar ile Bakanlığımıza bağışlanmıştır. Şarkikaraağaç Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz ile Yaşlı Yaşam Evleri olarak kullanılacak olan gayrimenkullerin devir teslimi yapıldıktan sonra en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacaktır.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vırek

02 Aralık 2023 Cumartesi 15:19

Ne karşılığındaİnşallah gönlünden kopmuştur İsminin başında hayırsever iş adamı yazınca bu aralar kimse güven vermiyor 22 daire verdi karşılığında ne aldı ne alacak diye sorarlar adama

bjk

02 Aralık 2023 Cumartesi 02:34

iç etmesinler

Emekli memur

01 Aralık 2023 Cuma 18:41

Ameliyat olacaklarada yardım ediyormu acaba

İşçi

01 Aralık 2023 Cuma 17:15

Oha 22 gayri menkul mu 205 tl mtv ödedim çok mutlu oldum yarın taksit olursa geçmiş borçlarıfa ödeyecem

Sosyal Uzman

01 Aralık 2023 Cuma 15:34

Bir kısım sorular; 1- Gardenya'daki bakanlığa yansıyan usulsüzlük nedir? depremzedelere ve engellielre ayrılan ödeneği şahsi eğlenceleerinzide harcamak nedir? 2- özel hayatınıza dikkat etmelisiniz, zira siz "aile"den sorumlu isiniz. 3- Muğlayı unut, uzman olarak atanacaksın 4- emekli olmayı dene bu sana iyi gelecek

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR