02 Mayıs 2024 Perşembe

2018 YILI SICAK ASFALT SEZONU BAŞLADI

2018 YILI SICAK ASFALT SEZONU BAŞLADI

Isparta

2017 yılında 212 Km sıcak asfalta Türkiye rekoru kıran Isparta İl Özel İdaresi 2018 yılı sıcak asfalt sezonuna Atabey ilçesi köy grup yollarıyla başladı. Sezonun ikinci etabı ise Aliköy-Büyükhacılar-Küçükhacılar köy grup yolunda 10 Km’lik çalışmayla devam ediyor.

“REKOR KIRILMIŞTI”

Aliköy’deki sıcak asfalt çalışmalarını denetleyen Vali Günaydın yaptığı açıklamada, 2017 yılında başladıkları sıcak asfalt çalışmalarında çok başarılı olduklarını belirterek önemli hizmetler sunulduğunu söyledi. Hizmetlerin sunulmasında takım oyunu gerçekleştirdiklerini aktaran Vali Günaydın; “Başta sayın milletvekillerimiz olmak üzere tüm kurumlarımızla güzel bir birliktelik oluşturularak 212 Km sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. Bu önemli bir rakam, bugün Türkiye’mizin hiçbir ilinde ulaşılamayan bir rakam” dedi.

“HEDEF 200 KM”

Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür eden ve 2018 yılında Mart ayı sonu itibariyle Atabey ilçesinde 3,5 Km ile sıcak asfalt çalışmalarını başlattıklarını aktaran Vali Günaydın; “Bugünde Aliköy-Büyükhacılar-Küçükhacılar köy grup yolunda 10 Km’lik çalışmayı başlattık. Havalar elverdiği müddetçe, inşallah bu çalışmaları hız kesmeden devam ettireceğiz. Hedefimiz 200 Km. İnşallah bunu yine hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

“VATANDAŞLAR MEMNUN”

Sıcak asfalt çalışmalarından vatandaşların son derece memnun olduğunu ve yapılan yolların tarımsal faaliyetlere de büyük katkılar sunduğunu vurgulayan Vali Günaydın, sıcak asfalt sayesinde yetiştirilen ürünlerin de yol tozundan etkilenmesinin önüne geçileceğini söyledi.

“SAYIN VALİMİZ SÖZÜNÜ TUTTU”

Sunulan hizmetlerde emeği geçen başta Milletvekilleri olmak üzere Vali Şehmus Günaydın ile İl Özel İdaresi yetkili ve çalışanlarına teşekkür eden Büyükhacılar Köyü Muhtarı Abdullah Oruç ise yaptığı açıklamada “Sayın Valimiz sıcak asfalt için geçen yıl köyde bize söz vermişti ve şimdi sözünü yerine getirdi.Allah razı olsun, vatandaşlarımız iyi bir hizmet görmüş oldu, alt yapımız tamamlanmış oldu” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Osman

11 Nisan 2018 Çarşamba 16:12

Melikler köprüsü yapıldı yolu yapılmadı. Köprüden anayola kadar taşlı zemin yol berbat. Hala Aşağı Gökdereden gidiyoruz. Yapılan güzel işler tamamlansın yarım kalmasın. Yazık o kullanılmayan köprüye.

Aydoğmuş lu

11 Nisan 2018 Çarşamba 15:13

Bu sezonda Aydoğmuş var mı acaba listede??? Giriş pek hoş değil de!!!

Dilaver

11 Nisan 2018 Çarşamba 00:26

Çünüre de bir el atsanız taşınalı 5 ay oldu iki kere aks kırdım, arabadan artık düz asfalt yolda bile trim sesi gelmeye başladı

AHMET KILINÇ

10 Nisan 2018 Salı 23:32

SAYIN VALİM EĞİRDİR KOVADA YOLU ÇOK KÖTÜ DURUMDA.BU YOLADA SICAK ASFALT DÖKÜLÜRSE ÇOK GÜZEL OLUR TEŞEKKÜRLER.

kabacalı

10 Nisan 2018 Salı 18:14

Sayın valim birde kabacaya yardım etseniz belediye başkanı ilgilenmiyor her yer kötü köy yolları bizimkilerden daha iyi. Uluborlu da kabacanin yarısı kadar insan var ama başkan çalışıyor. Bundan sonra gelecek başkan kabaca için çalışır. Bıktık artık yalan dolan kandırmacadan.

celallettin çetin

10 Nisan 2018 Salı 16:35

Sayın Valim Senirkent hastahane caddesi ilçe çıkışına kadar ve çevre yolumuz çok kötü.buraya bir ekip gönderebilirseniz çok seviniriz. saygılar

akyüzler

10 Nisan 2018 Salı 16:24

çaltı hüyüklü arası asfalt olur inşallah sayın valime güveniyoruz

köylü

10 Nisan 2018 Salı 16:12

vatandaşın ayağına taşdegmeyecek sayın valimize ve il özel idare genel sekreteri ,yardımcıları ve tüm çalışanlarından Allah razı olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR