30 Nisan 2024 Salı

166 sözleşmeli personeli yemin etti

166 sözleşmeli personeli yemin etti

Isparta

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev yapan sözleşmeli 166 personel Türk Bayrağı üzerine yemin ederek, devlet memuru olarak göreve başladı.

Gençlik, Spor ve Yurt Hizmetleri alanlarında geniş bir kitleye hizmet veren Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bugün yemin töreni heyecanı yaşandı. GSB Isparta Erkek Yurdu toplantı salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mahmut Danayiyen, Şube, İlçe Müdürleri, Yurt Müdürleri ile sözleşmeli statüde çalışan personeller katıldı. Devlet memurluğuna atanan personeli tebrik eden Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mahmut Danayiyen, "Kamu hizmetlerini en doğru şekilde yerine getireceğinize inanıyorum. Bugüne kadar yaptığınız çalışmaları, devlet memuru olmanın verdiği sorumlulukla daha iyi yapacağınıza inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

TÜRK BAYRAĞINA EL KOYDULAR, YEMİN ETTİLER

Sözleşmeliden kadroya atanan 166 personel sırayla masaların üzerine örtülen Türk bayraklarına ellerini koyarak, 657 sayılı Devlet Memurları kanunun ilgili maddesine göre yemin etti.

Yemin töreninin ardından İl Müdürü Mahmut Danayiyen kadroya geçen personellerle sohbet ederek, tebriklerini iletti. Tören anısı fotoğraf çekimiyle sona erdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR