30 Nisan 2024 Salı

Üniversite adayı öğrencilerle buluştular

Üniversite adayı öğrencilerle buluştular

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi, üniversite hayatına adım atmaya hazırlanan binlerce üniversite adayı ile “Isparta Üniversite Tanıtım Kariyer Günleri”nde bir araya geldi. 

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğünce Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen tanıtım günlerine katılan yüzlerce genç, üniversite temsilcileri ile görüşerek eğitim kurumları hakkında detaylı bilgi edindi. Isparta, İstanbul, Afyon, Antalya gibi illerde yer alan 26 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen fuarda, üniversite sınavına hazırlanan 11. ve 12. sınıf öğrencileri üniversiteleri ve bölümleri yakından tanıma fırsatı buldu. 

Süleyman Demirel Üniveristesi'nin standının yoğun ilgi gördüğü fuarda üniversite adayı öğrenciler, 15 fakülte, 2 yüksekokul, 4 meslek yüksekokulu, 6 enstitü ve devlet konservatuvarına sahip üniversitemizin sosyal, kültürel, fiziki ve bilimsel yönleri hakkında bilgi aldı. Eğitimin yanı sıra üniversitemizdeki sosyal aktivitelerin yoğunluğu ve öğrenci topluluklarına verilen önem, öğrencilerin ilgisini çekti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR