30 Nisan 2024 Salı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Isparta

HABER/ KÜBRA KEVSER KARATAŞ- Isparta’da geçtiğimiz 22 Mayıs günü şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan Mehmet Aslancan yaralanmıştı. Aslancan, yaklaşık bir yıldır tedavi gördüğü Isparta Şehir Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaza Isparta-Antalya karayolunda gece saatlerinde Sav Kasabası’na 5 kilometre mesafede çıkış rampasında meydana geldi. Alanya’dan Isparta istikametine ilerleyen otomobil, yolun yağış dolayısıyla kaygan olması sonucu kontrolden çıkarak şarampole takla attı. Kaza sonucu araçta yolcu olarak bulunan 80 yaşlarındaki emekli imam hatip Vehbi Aslancan kaza yerinde yaşamını yitirdi. Aynı araçta bulunan oğulları Mehmet (65) ve Keramettin Aslancan (58) ise yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılırken, olay yerinde ölen Vehmi Aslancan’ın cenazesi Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mehmet Aslancan’ın cenazesi bugün Dilara Cami’nde kılınacak ikindi namazının ardından Akyol Mezarlığı’na defnedilecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet

05 Nisan 2024 Cuma 12:47

Dikkatli, çok dikkatlisin. Fatih Sultan Mehmed Han da 21 yaşında İstanbul'u fethedip çağ değiştirdi. Rahmetli 15 yaşında çocuk sahibi olmamış 80 yaşlarında diyor? 89 da olabilir anlamına geliyor. Çok daha dikkatli olmanı tavsiye ederim. Aklını böyle şeylere değil de memleketin daha önemli meselelerine yormanı tavsiye ederim. Allah rahmet eylesin.

daha dikkatli

05 Nisan 2024 Cuma 12:35

dikkatli 80 yaşlarındaki diyor daha dikkatli

Metin Gül

05 Nisan 2024 Cuma 12:10

Dikkatli rumuzlu kardeş. Uyanık geçiniyorsun da haberde 80 yaşında yazmıyor. 80 yaşlarında yazıyor.

dikkatli

05 Nisan 2024 Cuma 11:00

Baba 15 yaşında çocuk sahibi olmuş.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR