28 Nisan 2024 Pazar

Başkan Adayı Ömer Şengöl'den anlamlı kutlama

Eğirdir Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl'den Anlamlı Kutlama

Isparta

Eğirdir Demokrat Parti Belediye Başkan adayı olan Ömer Şengöl, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla anlamlı bir kutlama mesajı yayımladı.

Şengöl, yaptığı açıklamada, doktorların ve sağlık çalışanlarının fedakarlıklarını ve özverili hizmetlerini takdir ettiğini belirtti. Şengöl, sağlık çalışanlarının insanlık için verdikleri mücadelenin takdire şayan olduğunu ifade etti.

Şengöl, mesajında, "14 Mart Tıp Bayramı, doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın kutsal mesleğini ve insanlık için verdikleri özverili hizmetleri kutlama zamanıdır. Onların kararlılığı ve fedakarlığı, toplumumuzun sağlık ve güvenliği için büyük bir destek olmuştur. Bu vesileyle tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, kendilerine minnettarlığımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Ömer Şengöl, doktorların ve sağlık çalışanlarının özverili çabalarıyla, toplumun sağlık ve refahı için gösterdikleri gayretin her zaman takdirle anılacağını belirterek, gelecek dönemde sağlık alanında yapılacak çalışmalara destek olacaklarını vurguladı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR