07 Mayıs 2024 Salı

KAZA YERİNDE KEŞİF YAPILACAK

Isparta'da, 16 Temmuz'da meydana gelen kazadan sonra 25 yaşındaki Tuba Akyol ile 8 aylık bebeği Tuana'ya çarpan ve alkollü olduğu belirtilen 32 yaşındaki sürücü M.U. serbest bırakılmıştı . Daha sonra Tuana bebeğin ölümüyle tekrar tutuklanan M.U. bugün hakim karşısına çıkarıldı.

Asayiş
TÜM HAKLARI SAKLIDIR... . İZİNSİZ KULLANILAMAZ
 
Saat 14:00'da başlayan mahkeme saat: 20:45'de sona erdi. Bomba 32 davayı an be an takip etti.
 

MAHMEKE  4 ARALIK’A ERTELEDİ

Bugün görülen tuana bebek davasında  savcılık sanık M. U. için basit taksirle öldürmeden dava açtı. Avukat Egemen Tanyıldız sanık hakkında basit taksir hükümlerinin değil bilinçli taksir ya da olası kasıt hükümlerinin uygulanması gerektiğini belirterek bu konuda kendisine ek savunma hakkı verilmesini talep etti.

Sanık avukatları ise alkol raporunun doğru olmadığını, sanıkta bu kadar çok alkol olmadığını belirterek yeniden rapor alınmasını istedi. Mahkeme sanığın tutukluluk halininin devamına karar vererek , sanığa bilinçli taksir hükümlerinin uygulanması ihtimaline binaen ek savunma hakkı verdi.

Kaza yerinde keşif yapılmasına karar veren mahkeme duruşmayı   4 Aralık tarihine erteledi. BOMBA 32 SADECE HABERCİLİK YAPAR..

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR