01 Mayıs 2024 Çarşamba

DEV REKLAM PANOSUNUN ALTINDA KALDI

Isparta'nın en gözde alışveriş merkezi IYAŞ Park AVM'de talihsiz bir kaza yaşandı.

Asayiş
      Alışveriş Merkezi’nin alt katında bulunan reklam panosu 3 yaşındaki küçük bir çocuğun üzerine düştü. Panonun altında kalan küçük çocuk korku dolu anlar yaşadı.
 
     Küçük çocuğun ailesi Iyaş Park yetkililerine ateş püskürdü. Böyle bir alışveriş merkezinde önlem alınmadan böyle büyük bir pano nasıl konulur anlamış değiliz diyerek tepkilerini gösterdiler. Boş bir dükkanın önüne üzerinde ‘Iyaş Park’ yazan dev levhanın hiçbir bir yere sabitlenmeden konulması şaşkınlık yarattı.
 
    Ailesi ile AVM’ye gelen küçük bir çocuk oyuncak bisikletle gezerken dev reklam panosunun üzerine düşmesi sonucu yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşlar olaya müdahale ederek levhanın altından çıkarılan çocuk, küçük sıyrıklarla kazayı atlattı. Günde 5 Bin ziyaretçisi bulunan Iyaş Park AVM’de bu panonun orada ne işe yaradığı akıllarda soru işareti bıraktı.
 
     Mağaza sahipleri ise burada bulunan ve sabitlemeden konulan reklam panosunun kaldırılması gerektiğini söylediler. Kaldı ki, Iyaş AVM içinde “Iyaş Park AVM’ yazan reklam panosunun ne işi var.
 
 
BU HABERİN TÜM HAKLARI GİZLİDİR.... İZİNSİZ KULLANILAMAZ......
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR